2777
2789

۲۰ تا صلوات برات فرستادم

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امتحان بیو شیمی دارم 🥲کاش منم دبیرستانی بودم

درسته هر مقطی سختی خودشو داره ،اما همون بهتر تموم شه مدرسه 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
درسته هر مقطی سختی خودشو داره ،اما همون بهتر تموم شه مدرسه

من دانشجو ام و الان فصل امتحاناتمه و امروز امتحان دارم ولی بدون استرس واقعا خداروشکر مدرسه تموم شد 

ان‌شاءالله ک موفق باشی دوست عزیز🙌🏻

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

من دانشجو ام و الان فصل امتحاناتمه و امروز امتحان دارم ولی بدون استرس واقعا خداروشکر مدرسه تموم شد ا ...

ممنونم

اره واقعا همون تموم شه خیلی بهتره 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

و اینکه عزیزم وقتت رو توی نی‌نی سایت نگذرون و صرف درس خوندنت کن بعد ک رفتی دانشگاه مث من برگرد به سایت و با دوستانت صحبت کن 👌🏻

من رشته‌م تجربی بود و سال اول به دلائلی  اینقدر درگیر سایت و دوستانم شدم ک کنکور رو اونجور ک باید ندادم و پرستاری آوردم اما باز تلاش کردم و از دوستانم خداحافظی کردم و شروع کردم به خوندن ک یه تصادف همه چی رو خراب کرد اما باز هم HSE و میکروبزولوژی مشهد آوردم اما بعد ک تحقیق کردم رفتم رشته حقوق و الان فهمیدم من واقعا به این رشته تعلق داشتم و کاش از همون اول میرفتم حقوق 

پس تلاشت رو بکن ک یه روزی خدایی نکرده پیش خودت شرمنده نشی 

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

و اینکه عزیزم وقتت رو توی نی‌نی سایت نگذرون و صرف درس خوندنت کن بعد ک رفتی دانشگاه مث من برگرد به سا ...

چرا ؟

پرستاری رو دوست نداشتید؟