2777
2789
حاجتت روا گلمچشم اسمت روبرو ضریح آقا امام رضا ع میارم💚💚

عزیزم لطفا برای من دعا کن پارتنرم آروم شه رابطم خراب نشه دارم دق میکنم😭😭

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
اسمت. بگو اگه دوست نداری هم با نام کاربری صبح میرم حرم امام رضا ع به نیت حاجت دلت یس میخونم💚

توروخدا میشه برای بابای منم دعا کنی  ضایعه حنجره اش خوش خیم باشه  فردا عمل داره 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم عزیزمان شاالله آقا امام رضا ع کمک کنه اسمت روبرو ضریح میارم💚💚

برای منم دعا کن از دست شوهرم و پدر مادرش خلاص بشم واقعا دیگه کم آوردم

به امام رضا بگو اینهمه سال عبد و عبید بودم این بی نمازهای کافر و بی اخلاق رو قسمتم کردی دلم ار تو هم شکسته

دعا گوی همگیتون بودم و سلامت رسوندم ان شاالله اقا علی بن موسی الرضا واسطه حاجت رواییتون بشن و حاجت ر ...

وای مرسببیی عزیزم 🌹♥️🙏انشالله ک حاجت روا شی خواهرم 🤲💚عزیزم نگاه کردم دعاشو خیلی زیااااده ۷۰ بند رو نمیشه مثلا ب ۲۰ بند تقسیم کنم؟و اینکه اگر بخام کامل بخونم چند روز بخونم ؟و اگر تقسیم شده بخونم چی؟

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
سلام عزیزم ان شاالله حاجت روا بشی سوره یس به نیت حاجت دلت خوندم ان شاالله حاجت روا بشی.التماس دعا💚

اینجایی ک نشستین برای خوندن سوره یاسین،من همیشه وقتی میرم همونجا نماز زیارت میخونم  خوشگلم😍 ...انشالله زیارت و دعاتون در حق خودت و هممون به اجابت برسه الهی آمین🤲💚

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
@bibigolll‍ @دخترناراحت‍ @alex_sampson‍ @دختر_خیلی_بد‍ دعا گوی همگیتون بودم و سلامت رسوندم ان شاالله ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم خیلی لطف کردی انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده❤️

اگه تاپیک میزنم نظر محترمانه و عاقلانه میخوام
ان شالله عزیزم بتونی بیای مشهد زندگی کنیمشهد حرم امام رضا ع واقعا بهشت هست💚💚💚هر جا گیری گرفتاری ن ...

ممنون عزیزم تصمیم گرفتم بیام انشاللله تا عید تهران دیگه نمیتونم غربت رفته تو مغز استخونم

دعا گوی همگیتون بودم و سلامت رسوندم ان شاالله اقا علی بن موسی الرضا واسطه حاجت رواییتون بشن و حاجت ر ...

الهی با خانوم فاطمه زهرا محشور شی ممنوووووون💚💚💚💚

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
سلام عزیزم نامت خوندم و نوشتم داخل ضریح آقا امام رضا ع ان شالله حاجت روا بشی💚

ویییییی فداتشمممممم خیلیییی ممنون زیارتت قبول گلم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
عزیزم لطفا برای من دعا کن پارتنرم آروم شه رابطم خراب نشه دارم دق میکنم😭😭

چشم عزیزم ان شاالله هر چی خیر و شادی هست برات اتفاق بیافته.

اگه خاستی اسمت بگو یادداشت میکنم هر هفته حرم آقا امام رضا ع میرم دعات میکنم عزیزم 

شمام برا من دعا کن ممنونم