2777
2789
چشم عزیزم اسمت نوشتم ان شاالله که حاجت دلت بگیری💚

لطفا بگید یا امام رضاااا. لیلا خیلی دلش شکسته ت رو ب حق بندگان خوب خدا به حق بی بی فاطمه ب حق این زبانی ک لیلا باهاش گناه نکرد، از خدا بخاه ک از گناهان لیلا بگذره و حالشو  خوب کنه ازش بخاه مسیرو برام باز کنه 🤲💚انشالله حاجت روا باشی خوشگلم🤲💚

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون عزیزم..خیلی دلگرمی دادی بم..الهی ک همیشه هرچی میخای با واسطه امام رضا برسی

قربونت عزیزم ممنونم

ان شاالله تاپیکهای خوش خبری و حاجت رواییت ببینم عزیزم💚

لطفا بگید یا امام رضاااا. لیلا خیلی دلش شکسته ت رو ب حق بندگان خوب خدا به حق بی بی فاطمه ب حق این زب ...

اسکرین گرفتم عزیزم روبروی ضریح میخونم الهی خدا و آقا امام رضا ع قبول کنن🤲🤲

لطفا بگید یا امام رضاااا. لیلا خیلی دلش شکسته ت رو ب حق بندگان خوب خدا به حق بی بی فاطمه ب حق این زب ...

عزیزم دعای هفتاد بند استغفار امیر المومنین حتما با معنی بخون خیلی تو بخشیدن گناهان تاثیر داره خدا رو بیشتر تو دلت حس میکنی میبخشتت💚

چشم عزیزم ان شاالله برای همتون دعا میکنماگه میخوای اسمت بگو گلم بنویسم روبرو ضریح آقا امام رضا ع اس ...

ممنونم گلم تشکر دستت درد نکنه میترسم تو سایت آشنا باشه شناسایی شم 

به ایم کاربریم بنویس و دعا کن من و آجیم همه حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم دعای هفتاد بند استغفار امیر المومنین حتما با معنی بخون خیلی تو بخشیدن گناهان تاثیر داره خدا رو ...

جدی؟چه زمانی و چنبار ؟میشه صوتش گوش بدم یا حتما باید خونده بشه؟

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏

@bibigolll‍ 

@دخترناراحت‍ 

@alex_sampson‍ 

@دختر_خیلی_بد‍ 

دعا گوی همگیتون بودم و سلامت رسوندم ان شاالله اقا علی بن موسی الرضا واسطه حاجت رواییتون بشن و حاجت روا بشید💚💚💚 

مرسی عزیزدلمگریم گرفت دلم خیلی حرم و میخواد ..خیلیییی ممنون خوش به سعادت انشاالله هرچی از خدا میخوای ...

دعا گوی همگیتون بودم و سلامت رسوندم ان شاالله اقا علی بن موسی الرضا واسطه حاجت رواییتون بشن و حاجت روا بشید💚💚💚 

ممنونم گلم تشکر دستت درد نکنه میترسم تو سایت آشنا باشه شناسایی شم به ایم کاربریم بنویس و دعا کن من و ...

خیلی ممنون عزیزم..خیلی دلگرمی دادی بم..الهی ک همیشه هرچی میخای با واسطه امام رضا برسی

سلام عزیزم نامت خوندم و نوشتم داخل ضریح آقا امام رضا ع ان شالله حاجت روا بشی💚

جدی؟چه زمانی و چنبار ؟میشه صوتش گوش بدم یا حتما باید خونده بشه؟

پیامت تو حرم خوندم عزیزم

دعای هفتاد بند استغفار امیر المومنین هرشب قبل از خواب با وضو بخونید صوتی هم میتونید گوش کنید فقط معنیشو حتما بخونید