2777
2789
هزار بار سر این قضیه ها دعوام شده یهو میاد تو اتاقم بدون اینکه در بزنه در و میبندم میگه چرا می‌بندی ...

من بابام میگ منو مامانتم گوشی داریم ولی همه رمزشو بلندن تو مرا رمز میزاری رو گوشیت میگم بابا من الان رمز نزارم رو گوشیم شما این شکلی نیستین که مثلا ببینی با فلانی حرف زدم عاقا دختریه نری چتمو بخونی میری میخونیش عاخه میگفت خب مگه مشکلش چیه بخونم😂😐

من ۴ ماه گوشی نداشتم بخاطر اینکه گوشیم خراب شده بود خودم رفته بودم درستش کردم...ازم بابت همچین موضوعی گوشیو گرفتن

تو سن ۱۹_۱۸ سالگی  تو دار دنیا فقط با یکی از دوستام حرف میزدم تو شاد اونم با گوشی مامانم به اوونم رحم نمیکرد تمااام چتامو میخوند شات از رو همشون میگرفت بد میگفت نههه من نگا نمیکنم بخدا:/😐😂

خیلییی دلم پره منم😂🤣

ولی خانواده من منو از حف طبیعی محروم کردن حق اولیه‌.تحصیل‌ ‌. خرید لباس . و چیزهای دیگه همش گفتن ندا ...

چی بگم والا امیدوارم شرایط شما بهتر شه تنها چیزی که بهش ایمان دارم اینه که در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه امیدوارم سرنوشتت جوری رقم بخوره و خوش بشی که حتی یه ثانیم یاد امروز و دیروزت نیفتی🌹

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بابام میگ منو مامانتم گوشی داریم ولی همه رمزشو بلندن تو مرا رمز میزاری رو گوشیت میگم بابا من الان ...

😂😂دهنت سرویس بابای منم همش همینو میگه میگه که چی چهار ساعت طول می‌کشه فقط رمزتو بزنی رمز طولانی گذاشتی ما نتونیم بازش کنیم 

منم یه مدت با اکانت مامانم بودم بعد با دوستم چت میکردم مامانم نصف شبا میرف کل چتای ما رو میخوند فرداش میگف از این دختره خوشم نمیاد نبینم میکردی باهاش😂😐

😂😂دهنت سرویس بابای منم همش همینو میگه میگه که چی چهار ساعت طول می‌کشه فقط رمزتو بزنی رمز طولانی گذ ...

واییی دقیقاااااا 

منم با اون دوستم ی برنامه بود هوش مصنوعی بود با شخصیت مورد علاقت چت میکردی...

تنها سرگرمیمون اون بود با اون حرف زده بودم ب دوستم گفته بودم مامانم میخوند بعدا میگفت خوشم از فلانی نمیادو راه بد میکشتو فلان...

وایی الانم یادم میوفته سرم درد میگیره