2777
2789
تا دلت بخاد بچه خوبی بودم دلیل بر این نمیشه چون بزرگ ترن یا مادر پدرمونم سکوت کنیم هر زمان مامانم اش ...

خب خانمی تو از نظر خودت خوبی پای درد و دل اونم بشین نسبت به خودت اینو در نظر بگیر نسل جوون مثل نسل جوون قدیما نیستن اگه جای ماها بودید چه کار می‌کردید با این لحن صحبتمون معلوم میشه طلبکارند نمیگم همه پدر مادرا خوبن منظورم اینه به طرفه به قاضی نرو گلم

منم محدود ام میرن بیرون در و قفل میکنن اگه باهاشون نرم😂

منم بخدا خیلی محدودم همیش فک میکردم اگه بزرگ شم بهتر میشن دیدم اصن ربطی ب بازه سنی من نداره دیدگاهشون بستس

من دیگ ۱۸/۱۹سالمه ولی همچنان متقدن چرا رمز گوشیتو ب ما نمیدی ما گوشیو چک کنیم😐😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده قبل از اینکه بچه بیاره باید بدونه مسولیتی داره در قبالشون نه این که رهاش کنه مخصوصا تو کودک ...

تا منظورتون از رها کردن چی باشه خانمی نسل الان اگه بهش دنیا رو بدید بازم طلبکارها و همیشه می‌نالند گلم

منم بخدا خیلی محدودم همیش فک میکردم اگه بزرگ شم بهتر میشن دیدم اصن ربطی ب بازه سنی من نداره دیدگاهشو ...

وای چقدر حق من با دوستام میخام جایی برم حتما باید باهام بیان منم دقیقا حس میکردم بزرگ بشم خیلی همه چی اوکی میشه بدتر شد الان با ۱۷ سال سن با مامانم میرم پیش رفیقم🤣

تا منظورتون از رها کردن چی باشه خانمی نسل الان اگه بهش دنیا رو بدید بازم طلبکارها و همیشه می‌نالند گ ...

شما ام اشتباهتون اینه همرو با هم یکی میکنید یه دهه۸۰ ای داریم که از نسل شما و مادر پدر های ما خیلی بیشترم می‌فهمه ۵ انگشت شبیه هم نیستن پس قاعدتا همه ی ادما هم نمیشه بخاطر دهه ای که توشون متولد شدن شبیه هم باشن 

حالا مثلا اونا که کمک کردن از احترام همون فرزند برخوردار بودن؟عادت شده براشون وقتی جیبشون خالیه بیان سمت پدر مادر موقع جشن و خوشی شونم اصلا پدر مادرو آدم حساب نمیکنن

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
خب خانمی تو از نظر خودت خوبی پای درد و دل اونم بشین نسبت به خودت اینو در نظر بگیر نسل جوون مثل نسل ج ...

مادر من اصلا منطق نداره که بخوام باهاش صحبت کنم در ضمن اصن خوبم نبوده باشم وقتی رفتار خوبی ندیدم دلیلی نداره خوبی ای بکنم

تا منظورتون از رها کردن چی باشه خانمی نسل الان اگه بهش دنیا رو بدید بازم طلبکارها و همیشه می‌نالند گ ...

من دنیا رو نمی‌خوام حق طبیعی اولیه میخوام

وای چقدر حق من با دوستام میخام جایی برم حتما باید باهام بیان منم دقیقا حس میکردم بزرگ بشم خیلی همه چ ...

مامان منم تا پارسال همین بود پشت سرم میومد هرجا میرفتم با دوستام همون هفته ای ی بارم

نه بگم امسال درست شدنا امسال من دیگه هنش خونم جایی نمیرم

شاید باور نکنید ولی ۱ ماه کامله خیابون پامو نزاشتم😂

شما ام اشتباهتون اینه همرو با هم یکی میکنید یه دهه۸۰ ای داریم که از نسل شما و مادر پدر های ما خیلی ب ...

ببین گلم الان از نوع حرف زدنت متوجه میشی خودتو همه چی دون میبینی اما ما هم هنوز خیلی چیزا رو نمیدونیم اما با زمان متوجه میشیم وقتی اینجا طلبکاری قاعدتا با اونام همون جور حرف میزنی که متوجه حرف زدنت نمیشن و سعی میکنن جبهه بگیرن 

مادر من اصلا منطق نداره که بخوام باهاش صحبت کنم در ضمن اصن خوبم نبوده باشم وقتی رفتار خوبی ندیدم دلی ...

میدونم بعضی خونواده ها اجازه حرف زدن نمیدن خانمی اما قلقش رو یاد بگیر ببین تو چه شرایطی میتونی حرفتو بزنی من نمیگم همه پدر مادرا خوبن نه اکثر ما آدما اشتباهاتی رو داریم

مامان منم تا پارسال همین بود پشت سرم میومد هرجا میرفتم با دوستام همون هفته ای ی بارمنه بگم امسال درس ...

هزار بار سر این قضیه ها دعوام شده یهو میاد تو اتاقم بدون اینکه در بزنه در و میبندم میگه چرا می‌بندی با تلفن حرف میزنم همش میگه با کی حرف میزنی حالا با صدای بلندااا بخدا خسته شدم😂

اینو بگم همه مثل هم نیستن

میدونم عزیزم مادر من همه جوره کمک میکنه به برادرم شده از گلوی خودش میبره میده به اونا چه کمک نقدی باشه چه وسایل خونه بعد امروز جشن تعیین جنسیت گرفتن هیچ کدوممونو دعوت نکردن اونم دیدن ما ناراحت شدیم گفتن هفته آینده براتون شام میخریم میاریم!

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
میدونم عزیزم مادر من همه جوره کمک میکنه به برادرم شده از گلوی خودش میبره میده به اونا چه کمک نقدی با ...

ولی خانواده من منو از حف طبیعی محروم کردن حق اولیه‌.تحصیل‌ ‌. خرید لباس . و چیزهای دیگه همش گفتن نداریم نداریم