کیا اینجا واقعا خانوادشون خانواده نبود تو سختی ها کنارش نبود وظیفه های اولیه برای بچه هاش بخاطر وضعیت مالی دریغ میکرد کسی اینجا هست یا من تنها هستم یه همدرد میخوام که حداقل بدونم منم تنها نیستم همش سوالم اینه کسی که تو خرج مخارج خودش مونده بود چرا بچه میخواد این حرف بی حسابه
تا دلت بخاد بچه خوبی بودم دلیل بر این نمیشه چون بزرگ ترن یا مادر پدرمونم سکوت کنیم هر زمان مامانم اش ...
خب خانمی تو از نظر خودت خوبی پای درد و دل اونم بشین نسبت به خودت اینو در نظر بگیر نسل جوون مثل نسل جوون قدیما نیستن اگه جای ماها بودید چه کار میکردید با این لحن صحبتمون معلوم میشه طلبکارند نمیگم همه پدر مادرا خوبن منظورم اینه به طرفه به قاضی نرو گلم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم بخدا خیلی محدودم همیش فک میکردم اگه بزرگ شم بهتر میشن دیدم اصن ربطی ب بازه سنی من نداره دیدگاهشو ...
وای چقدر حق من با دوستام میخام جایی برم حتما باید باهام بیان منم دقیقا حس میکردم بزرگ بشم خیلی همه چی اوکی میشه بدتر شد الان با ۱۷ سال سن با مامانم میرم پیش رفیقم🤣
تا منظورتون از رها کردن چی باشه خانمی نسل الان اگه بهش دنیا رو بدید بازم طلبکارها و همیشه مینالند گ ...
شما ام اشتباهتون اینه همرو با هم یکی میکنید یه دهه۸۰ ای داریم که از نسل شما و مادر پدر های ما خیلی بیشترم میفهمه ۵ انگشت شبیه هم نیستن پس قاعدتا همه ی ادما هم نمیشه بخاطر دهه ای که توشون متولد شدن شبیه هم باشن
حالا مثلا اونا که کمک کردن از احترام همون فرزند برخوردار بودن؟عادت شده براشون وقتی جیبشون خالیه بیان سمت پدر مادر موقع جشن و خوشی شونم اصلا پدر مادرو آدم حساب نمیکنن
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
شما ام اشتباهتون اینه همرو با هم یکی میکنید یه دهه۸۰ ای داریم که از نسل شما و مادر پدر های ما خیلی ب ...
ببین گلم الان از نوع حرف زدنت متوجه میشی خودتو همه چی دون میبینی اما ما هم هنوز خیلی چیزا رو نمیدونیم اما با زمان متوجه میشیم وقتی اینجا طلبکاری قاعدتا با اونام همون جور حرف میزنی که متوجه حرف زدنت نمیشن و سعی میکنن جبهه بگیرن
مادر من اصلا منطق نداره که بخوام باهاش صحبت کنم در ضمن اصن خوبم نبوده باشم وقتی رفتار خوبی ندیدم دلی ...
میدونم بعضی خونواده ها اجازه حرف زدن نمیدن خانمی اما قلقش رو یاد بگیر ببین تو چه شرایطی میتونی حرفتو بزنی من نمیگم همه پدر مادرا خوبن نه اکثر ما آدما اشتباهاتی رو داریم
مامان منم تا پارسال همین بود پشت سرم میومد هرجا میرفتم با دوستام همون هفته ای ی بارمنه بگم امسال درس ...
هزار بار سر این قضیه ها دعوام شده یهو میاد تو اتاقم بدون اینکه در بزنه در و میبندم میگه چرا میبندی با تلفن حرف میزنم همش میگه با کی حرف میزنی حالا با صدای بلندااا بخدا خسته شدم😂
میدونم عزیزم مادر من همه جوره کمک میکنه به برادرم شده از گلوی خودش میبره میده به اونا چه کمک نقدی باشه چه وسایل خونه بعد امروز جشن تعیین جنسیت گرفتن هیچ کدوممونو دعوت نکردن اونم دیدن ما ناراحت شدیم گفتن هفته آینده براتون شام میخریم میاریم!
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"