2777
2789
عنوان

حداقل درامد برای شروع زندگی مشترک

103 بازدید | 14 پست

حداقل درامد لازم برای ازدواج و شروع زندگی مشترک، اونم زندگی متوسط چقدر هستش

اگه پول اجاره خونه رو بذاری کنار برای خرجای دیگه مثل خوراک و پوشاک و تفریح و اینا حداقل چقدر لازمه؟

با ۱۵ تومن میشه زندگی کرد؟ اگر دو طرف ولخرج نباشن

خیلی سخته زندگی اینجوری؟ چون در اینده قسط وام هم بهش اضافه میشه

اگر بقیه ی شرایط اوکی بود، شما بودید ازدواج می کردید؟ البته می دونم در اینده بهتر میشه اوضاع اما خب شاید چندسالی اینطوری باشه

تو تهران واقعا ماهی زیر ۵۰ خیلی سخت میشه

خیلی کف گفتم برای دو نفر

شهرای دیگه ساده تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هبرتفریح که نمیشه ولی خب در حد ی خوراک ساده و خیلی معمولی میشه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

ببین کاملا بستگی به خودت داره اگر به جز اجاره ۱۵ داشته باشی با مدیریت میشه یه زندگی خیلی معمولی رو داشت اما دیگه نباید خودت رو باکسی مقایسه کنی

اینکه میگی بقیه چیزا اوکی خیلی نشونه خوبیه

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

سخته 

شرایط که نوشتید دقیقا الان منه

سخت تر وقتی که نمتونم کسی رو دعوت کنم چون حتی بخاری نداشتم که خونم گرم باشه و برادرشوهرم مسخره میکرد

قسط زیاده و من چند تا وسیله دارم تو خونم 

ببین کاملا بستگی به خودت داره اگر به جز اجاره ۱۵ داشته باشی با مدیریت میشه یه زندگی خیلی معمولی رو د ...

مدیریتش خیلی سخت میشه و مجبوری از خیلی چیزا بزنی؟ من ادم ولخرجی نیستم اما نمی دونم می تونم اینو تحمل کنم یا نه، البته این درامد ثابتشه، در کنارش پروژه ای هم کار می کنه

با ۱۵ تونن انقدر زندگی سخته واقعا؟

بله خونه رهن کامله که مبلغ کمی چون اشناس

هیچ تفریح جز تولدمون اونم خیلی ساده نداریم 

لباس خیلی خیلی کم 

قسط وسیله میدیم و بقیش غذا و اسنپ و خوراکی

خودم اذیت نمیشم ولی برادراش مسخره میکنن ادم ناراحت میشه 

ولی بالاخره یه روز درست میشه 

مدیریتش خیلی سخت میشه و مجبوری از خیلی چیزا بزنی؟ من ادم ولخرجی نیستم اما نمی دونم می تونم اینو تحمل ...

نه گلم  اکثر عروس داماد های جوون که خانواده های حمایت گر ندارن دقیقا همین شرایط رو دارن مثل شمان مثلا ماهی یه دفعه میتونید برید رستوران ولی قهوه و تفریحات کم هزینه مثل سینما میتونید داشته باشید هر هفته.

مهم اینه که خوبه خودش و همه جوره کم و کسری هارو جبران میکنه❤️

حقیقتا الان شرایط خیلی سخته من بعضی وقتا میگم اگر جای شوهرم بودم عمرا نمیتونستم زندگی رو بچرخونم😅 بعدم مردا اینجوری که تو سختی اول زندگی هواشو داشته باشی خیلی قدر میدونه.

من تپ این موارد تجربه زیاد دارم خواستی میتونی رو کمکم حساب کنی😂😘

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
نه گلم اکثر عروس داماد های جوون که خانواده های حمایت گر ندارن دقیقا همین شرایط رو دارن مثل شمان مثل ...

مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی، چون سر مسائل مادی تووزندگی مامانم خیلی اذیت شد واقعا نمی خوام منم اینطوری بشم برای همین کلی استرس گرفتم، داره تمام تلاشش رو میکنه کو هیچ کسی نیست ازش حمایت کنه، من خودم باشم همینم نمی تونم داشته باشم اما بازم میگم نگرانم، خودشم میگه سر این موضوع بشین منطقی فکر کن ببین می تونی یا نه

مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی، چون سر مسائل مادی تووزندگی مامانم خیلی اذیت شد واقعا نمی خوام منم اینطوری ...

ببین درسته مسائل مادی خیلی مهمه من خودم فقط پای خوبی شوهرم وایسادم چون مثلا شوهر خواهر پولدارم رو دیدم و گفتم پولداره ولی آدم نبود و زندگیشون بدون آرامش ولی آدم بالاخره مقایسه میکنه و اگر حساس باشه اذیت میشه اما اگر خودت اهل رقابت نیستی و تاکید میکنم همه ویژگی های دیگه اش خوبه مثلا همین ۱۵ تومن رو در طبق اخلاص بهت میده و زیرو رو نمیکشه بهش بیشتر فک کن 

اگ فق همسرت کار بکنه و تهران باشی واقعا نمیشه با ۱۵ تومن زندگی کرد مگ اینک خودتم شاغل باشی عزیزم 

ببین هر چقدرم بگی قانع و کم خرجم بازم زندگی قابل پیش بینی نیست پس حد و یکم بالاتر بگیر ک رفتی تو زندگی نرمال بشه برنامه ریزی دقیق داشته باشی مثل مسایل خرید و اجاره و بچه دار شدن خیلی کمک میکنه