2777
2789
عنوان

رد شدم دوباره

379 بازدید | 49 پست

خسته شدم خانما نمی‌دونم چرا الکی الکی ردم کرد افسر اینقدر گریه کردم چرا اینقدر من بدبختم چرا اینقدر بدشانس 

دلم میخواد بمیرم خسته شدم به قران رانندگی بلدم امروز استرس نداشتم همه کارا کردم ولی نمی‌دونم چرا 

همرو رد میکنن سه چار بار

انگار قانون شده

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گریه؟

من خودم دوبار رد شدم داشتم میمردم از خنده🤣🤣

گفت خلاص کن من زدم دنده ۳🥲🤣

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

همرو رد میکنن سه چار بارانگار قانون شده

چرا مگه مرض دارن گفت بهم دنده عقب برو رفتم گفت حرکت کن قشنگ حرکت کردم دنده دو گفت برو رفتم دنده سه رفتم گفت وایسا صبر کردم سرعتم بیاد رو 20اومدم دنده دو وایسادم گفت دور بزن دور زدم اخر کار گفت پیاده شو پیاده شدم گفت مردودی😭😭😭😭همه کارا درست کردم

چون حرص ادم میگیره همه کارای که میگه قشنگ انجام بدی قشنگ بد بگه مردودی

مگه میشه بدون دلیل مردود شی؟

البته بعضی افسرا واقعا سخت گیر و مسخره ان. 

فدا سرت عزیزم.

دفعه بعد اول یکم تمرین کن بعد برو.

استرسم نداشته باش ، بعضی از افسرا ببینن استرس داری رد میکنن

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵