2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا بیاین نگرانم

102 بازدید | 17 پست

من چند دقیقه پیش دست زدم یهو دیدم اینجای کف سرم زیرش سفته و انگار ورم داره وقتی فشار میدم هم یه درد خفیف داره

تروخدا تا حالا اینجوری شدین؟

ممکنه اینجا غدد لنفاوی باشع؟ آخه خیلی وقته سرماخوردگی دارم هی خوب میشه دوباره میگیرم 

از استرس دستام میلزره

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

محدوده آبی رنگ

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عفونت نیست؟ من یه بار پشت گوشم اونجوری شد گفتن عفونته، اون قسمت گرمه؟

نه گرم نیست ولی این ویروس به همه جام زد حتی چشم

برو بابا جوش زیر پوستی زدی🤣🤣🤣🤣

خیلی بزرگه هااا

منم اینجوری ام !!!!!!!!!!!!!!!11فکر میکردم چیزی نیست یا خدا

چند وقته اینطوری هستی 

دو سه ماه

کجای سرته و چند سالته؟ 

من ۱۸

منم بعضی اوقات ی جوشایی تو سرم درمیاد،با اینکه تند تند حموم هم میرم، مادرشوهرم میگه مال شیرینی خوردن زیاد هست،قند یا شیرینی یا آجیل نخوردی ؟؟؟توی یک هفته خشک میشه خوب میشه،دستکاری نکن، اگه دیدی خوب نشد بدون غده چربی هس،

خاله هام و داییم غده چربی تو سرشون بود،خطرناک نیس،نترس،اگه دوسداشتی یه عمل سرپایی داره،اصن خطرناک نیس 

منم بعضی اوقات ی جوشایی تو سرم درمیاد،با اینکه تند تند حموم هم میرم، مادرشوهرم میگه مال شیرینی خوردن ...

مرسی عزیزم یه جعبه شیرینی خوردم این هفته 

ولی شبیه جوش نیست آخه 

خیلی میترسم ۱۸ سالمه به اندازه کافی وسواس دارم 🤦‍♀️