2777
2789
عنوان

سرماخوردگی پسرم میشه کمکم کنین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 53 پست

الان داروهایی که برای این مریضی میدن اکثرا مال آسم به خالمم داروهای آسم دادن پسرمم دوتا اسپری و یه پودر وآنتی بیوتیک ویه قرص ضد التهاب یه قطره بینی ولی خودمم آب ولرم روبه داغی که از قبل جوشیده رو با زردچوبه میدم روزی ۳تا قاشق میخوره ولی خودم ۲تا استکان میخورم عالیه برای عفونت 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عفونتشو از کجا فهمیدی زیاده ازمایش خون داد؟

نه ازمایش نداد

چشماش یهو شروع کرد به چرک ...

البته از این عکس چرکش بیشتر بود

دکتر پماد وقطره داد برای چشمش

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
نه ازمایش ندادچشماش یهو شروع کرد به چرک ...البته از این عکس چرکش بیشتر بوددکتر پماد وقطره داد برای چ ...

خب اون دلیل عفونت بالا نمیشه. همیشه ی بچه ام بود چشماش اوضاعش بدتراز چشمای بچت. اما ازمایش ک‌کردن باز عفونتش کمتر از بچه ی من بود دوروزم موند بیمارستانو بعدم مرخص شد.‌ اما خب چون بچس حساستره بدنشون توچشمش خودشو‌نشون داده.‌داروهاشو بده تب نداشته باشه خوب میشه . سرشم گرم نگه دار . باد نخوره .‌

parasoo1989@

من بردمش دکتر کریم رحیمی اقدم اگه تهرانی سعادت اباد ونسیم شهر مطب داره دکتریه که دوست همسرم معرفی کرد خیلی ازش تعریف کرد وگفت خیالتون راحت چون دکتر خودش میخواست بستری کنه بچمو اما این دکتر گفت نیازی نیست خداروشکر الان خیلی بهتره فقط سرفه هاش هنوزم هست وابریزش

اینم حرفیه ولی خیلی ناجور سرفه میکنن

اره پودر واسپری ودکتر گفت تا یه ماه استفاده کنه بابا هوا رو ندیدی چطوریه اینام ریه هاشون ضعیفه طفلیا باید از این دستگاههای تصفیه هوا بگیریم 🥲منم تواین هوا اشتباه کردم دو سه بار رفتم بیرون بردم بچمو نباید میرفتم

بعضی دکترا خیای خوبن خدا خیرشون بده

وااااقعا.‌خدا زیادشون کنه. 

ما ی شانس دیگه ام ک اوردیم بردیم بیمارستان ک‌بستری بشه دکتری ک‌ میومد واسه معاینه اتاق ما هم عااااااااااااااالی بود.‌متواضع اروم.‌میذاشت حرف بزنی قشنگ. پیگییییر.‌من بچم یک‌ماهه مرخص شده اما براش دوسه بار معاینه گوشو نوشت ک ببریم جوابشو نشونش بدیم. 

parasoo1989@
خب اون دلیل عفونت بالا نمیشه. همیشه ی بچه ام بود چشماش اوضاعش بدتراز چشمای بچت. اما ازمایش ک‌کردن با ...

اها من انقدر استرس گرفتم واسه چشمش 

واسه من خوب شده الان ولی باید خیلی مراقبت کنم ازش که دوباره سرمانخوره

این دکتره امروزی متخصص کودکانه.... اما دیشبم چون درمانگاه بود عمومی بود دکترش

دکتر عمومیا زیاد دارو‌تجویز نمیکنن میترسن ...چون من بار اول بزدمش عمومی چمدتا دارو‌داد زیاد تاثیری نداشت دیدم خوب نمیشه بردمش متخصص اطفال

ولی بنظرم فعلا بهش شربت خشک کننده نده

فردا ببرش پیش دکتر اطفال از نزدیک ببینه ببین چی میگه