2777
2789
عنوان

سرماخوردگی پسرم میشه کمکم کنین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه منم اینجوری شده دکتر گفت این ویروسه ضربان قلبو خیلی بالا میبره و چرک خشک کن هم باعث تجدید ضربان ...

پسر من شش ماهشه گرفت

ولی خب بیقراریش یه شب بود

ولی مشخص بود عفونت زباد داره

دکتر چرک‌خشک کن و سیتریزن وایورامی داد سریع خوب شد مشکلی پیش نیومد

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بچه منم اینجوری شده دکتر گفت این ویروسه ضربان قلبو خیلی بالا میبره و چرک خشک کن هم باعث تجدید ضربان ...

نه بابا.‌ پسره منم گرفت دوهفته بستری بود. چرک خشک نمیدادن معلوم نبود الان‌کجا بود.‌گوشش ک صددرصد پردش پاره میشد.

parasoo1989@
پسر من شش ماهشه گرفتولی خب بیقراریش یه شب بودولی مشخص بود عفونت زباد دارهدکتر چرک‌خشک کن و سیتریزن و ...

نمیدونم بچه منم خیلی حالش بده اما دکتر تو مطب ب هیچ بچه ای چرک خشکن نداد 

حتی من امروزم چون تعطیل بود دیدم خوب نیست از اسنپ دکتر کودکان نشخه گرفتم اونم همینایی ک ب استارتر داده تجویز کرد دلیلشو پرسیدم اینو گفت 

نه بابا.‌ پسره منم گرفت دوهفته بستری بود. چرک خشک نمیدادن معلوم نبود الان‌کجا بود.‌گوشش ک صددرصد پرد ...

آخی 😥😥

واسه من بستری نکردن

البته تب نداشت ولی عفونت زیاد داشت

چشماش یهو شروع کرد به چرک کردن

حتی برای چشماش پماد وقطره داد

بنشرم باید چرک خشک کن بدن خیلی سخته اونجوری

نمیدونم بچه منم خیلی حالش بده اما دکتر تو مطب ب هیچ بچه ای چرک خشکن نداد حتی من امروزم چون تعطیل بود ...

چه جالب 

یادم بمونه سرخود چرک خشک کن ندم یوقت

ممنونم از راهنماییت

خیلی بیماری بدیه منم فردا صبح نوبت دکتر داره خدا کنه یچیزی بده تبش و سرفش قطع شه

من بعد سه روز ک استامینوفن میدادم بردم مطب دکتر فقط با تب سنج تبشو گرفت. گف بالاس احتمال زیاد عفونت داره اورژانسی نوشت ازمایش خون گف اگر جوابش بالا بودمستقیم ببرید بیمارستان. دمممممشششش گرم واقعا. دقییقا همون بود.‌ 

parasoo1989@
سلام عزیزم منم الان تاپیک زدم بابت این موضوع درکت میکنم یه کاربری گفتن شربت ایورامی بدین برای سرفه ب ...

عزیزم منم پسرم گرفته دوتا متخصص بردم چون هوا الوده ست واین ویروسم اومده ریه ها عفونی میشه اصلا سرخود شربت سرفه نندید بچه هاتون چون سرفه باعث کنده شدن عفونت از مجاری تنفسیشون میشع

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩