چند روز پیش پسرم ی شب تا صب تب بالا داشت روز بعدش تبش بدون دارو اومد پایین سرفه خشک و شدید شروع شد ب صورتی که هر چی میخورد بالا میاورد دیشب بردمش دکتر بهش آستامینوفن سیتریزین اندسترون داده از دیشب تا الان بچه داروهاشو میخوره بی حاله ولی هیچی تغییری نکرده بلکه تب شم زیاد شده داروهاشو ادامه بدم یا نه چکار کنم سرفه هاش خیلی بده نمیتونم تحمل کنم چهار روزه هیچی ب جز شیر خودم نخورده😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیلی بیماری بدیه منم فردا صبح نوبت دکتر داره خدا کنه یچیزی بده تبش و سرفش قطع شه
من بعد سه روز ک استامینوفن میدادم بردم مطب دکتر فقط با تب سنج تبشو گرفت. گف بالاس احتمال زیاد عفونت داره اورژانسی نوشت ازمایش خون گف اگر جوابش بالا بودمستقیم ببرید بیمارستان. دمممممشششش گرم واقعا. دقییقا همون بود.
سلام عزیزم منم الان تاپیک زدم بابت این موضوع درکت میکنم یه کاربری گفتن شربت ایورامی بدین برای سرفه ب ...
عزیزم منم پسرم گرفته دوتا متخصص بردم چون هوا الوده ست واین ویروسم اومده ریه ها عفونی میشه اصلا سرخود شربت سرفه نندید بچه هاتون چون سرفه باعث کنده شدن عفونت از مجاری تنفسیشون میشع