2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اوکی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 101 پست
ندا چقدر هدف تو سرمه دلم میخواد قلبمو بکنم فقط مغزم مطلق باشه به هدفام دعا کن درست شه

بهت قول میدم درست میشه خودم تجربه کردم 

اول از همه اینکه باید اجازه بدی به احساساتت

به اینکه اگه گریه ات اومد گریه کنی

ناراحت بشی

سوگواری بعد از کات میگن بهش

جلوی احساساتت رو نگیر چون اگه بگیری خیلی طولانی میشه پروسه ی فراموش کردن رابطه

بعد از این هم دیگه احساسات به مرور میرن کنار

منطق میاد وسط

و با خودت میگی اصلا من چرا با همچین ادمی در ارتباط بودم!همون لحظع میخندی به گذشته ات

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهت قول میدم درست میشه خودم تجربه کردم اول از همه اینکه باید اجازه بدی به احساساتتبه اینکه اگه گریه ...

افرین سر رابطه اولم همین شد 

الان عین خیالم نیست

قول داده و زده زیرشولت کرده تو بدترین حال و حتی یکبار هم پیگیر نشده که چی بهت گذشتقلبت شکسته به بدتر ...

منو کشوند کلانتری و امنیت اخلاقی و دادگاه

هزار تا بلای دیگه سرم اومد

اصلا لیاقت عشق و احساس منو نداشت

به قول حامیم هم ازش متنفرم هم میمیرم براش

میدونی دوست داشتنم جنون آمیز شده.اصلا منطقی نیست.به نفعم نیست

با موقعیت مالی و دل مهربونی که دارم با هر دختری باشم از خداشه و خوشبختش میکنم ولی دردم اینه قفلم روش

حالم از خودم بهم میخوره که اینقدر ضعیفم و نمیتونم یه ادم بی معرفت و نامرد رو بذارم کنار

مثل س گ پشیمونم که چرا دوست شدم با دختر که اینقدر عذاب بکشم الان

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

۶ سال پیش کات کرده

باور میکنی واقعا؟حرفای پسرا رو باور نکن 

وقتی بهت نمیگفته که کیو فالو کرده .. پس دروغ زیاد میگه دیگه

باورش نکن پسرا همه حرفی میزنن تا تو رو توی رابطه نگه دارن

ولی مهم اون رفتارشونع

ایشون میگه دوست داره ولی در رفتار سرد برخورد میکنه

.
من واسه خلاصی از این وضع هر کاری حاضرم بکنمولی نشد تا امروزحتما روانشناس و هیپونیتیزم و روانپزشک هم ...

اوه تا اونجاها رفتی؟هیپنوتیزم؟؟بخدا ارزش نداره بکنه بره این دندون لقه چیه آخه ی آدم یوده دیگه اونم.ببین به نظرم تو خودع باید تو خودت بگردی ببینی چی کم داری .محبت کم‌داری؟رهاشدی؟چی بوده اونو از ریشه تو وجودت حل کنی نه تو‌اون آدم گذشته دنبالش بگردی 

باور میکنی واقعا؟حرفای پسرا رو باور نکن وقتی بهت نمیگفته که کیو فالو کرده .. پس دروغ زیاد میگه دیگهب ...

آفرین خیلی خیلی سرد

روبیکا داری ایدیمو بدم حرف بزنیم 

منو کشوند کلانتری و امنیت اخلاقی و دادگاههزار تا بلای دیگه سرم اومداصلا لیاقت عشق و احساس منو نداشتب ...

نه اصلا پشیمون نباش! اصلا!

تو شکست نخوردی! تو درس گرفتی از این رابطع! افتخار کن به خودت

درس گرفتی که صد خودتو برای هر کسی نزاری

تو نهایت تلاش خودتو کردی

اونی که رفته باید ضرر کنه! چون لیاقت عشق و محبت تو رو نداشته

بازنده طرف مقابلته!

.
اوه تا اونجاها رفتی؟هیپنوتیزم؟؟بخدا ارزش نداره بکنه بره این دندون لقه چیه آخه ی آدم یوده دیگه اونم.ب ...

خانوادم همیشه هوامو داشتن

هیچ مشکل عاطفی نداشتم

بابام پارسال فوت شد

طفلی مامانم حالمو میبینه غصه میخوره همش

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...