2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اوکی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 101 پست
خانوادم همیشه هوامو داشتنهیچ مشکل عاطفی نداشتمبابام پارسال فوت شدطفلی مامانم حالمو میبینه غصه میخوره ...

روحش شاد 💔🌹

خب چرا اینکارو میکنی با خودت واقن؟بشین با خودت فک کن چرا باید ی نفر این همه مدت درگیرت کنه نشو مثل من که روانم به چیز رفت سر پسر پخ مردم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ردش کردی چطور بود یکم بگو ازش

خیلی خوب بود 

تو نگاه اول حس کردم عاشق شدنشو گیج بود 

خیلی زنگ میزد میگفت برات گل بگیرم 

حتی به خانوادش معرفی هم کرده بود 

ولی دلم باهاش نبود آخرین بار معدش ریخت بهم 

بازم زنگ زد بهم یه بار سرد جوابشو دادم

خیلی خوب بود تو نگاه اول حس کردم عاشق شدنشو گیج بود خیلی زنگ میزد میگفت برات گل بگیرم حتی به خانوادش ...

خب نمیشد ی فرصت بهش بدی؟دوسش نداشتی هیچ ؟البته دوسش نداشتی از ی طرف هم لطف بزرگی کردی بهش که باهاش نموندی چون بهش ضربه می‌زدی . ولی خب اگر با احساساتش بازی نکردی کارمایی هم در کار نمیتونه باشه 

خیلی خوب بود تو نگاه اول حس کردم عاشق شدنشو گیج بود خیلی زنگ میزد میگفت برات گل بگیرم حتی به خانوادش ...

اما ببین فکر اساسی کن برای موندن تو این رابطه از ماها که می‌شنوی اصن نمووون برو فقط به ی روش درست 

خب نمیشد ی فرصت بهش بدی؟دوسش نداشتی هیچ ؟البته دوسش نداشتی از ی طرف هم لطف بزرگی کردی بهش که باهاش ن ...

هزار بار بهش گفتم نمیخوام گفت من صبر میکنم بهم عادت کنی 

هزار بار بهش گفتم نمیخوام گفت من صبر میکنم بهم عادت کنی

بگو عادتی در کار نیس اگر بنا به عادت باشه که آدم‌ببخشید به گربه هم آدم می‌کنه به حیوون خونگی هم عادت می‌کنه 

بکش بیرون خودتو به نظرم همین 

آخرش عذاب تراپی رفتن برات میمونه

تو هم درگیری 💔

هعی آره بودم الآن دیگه خیلی وقته منی و بی حس شدم بهتره بگم سیر شدم ازش خداروشکر و واقن نعمت بزرگی بود برام که بعد چندساال از خدا خواستم فقط سیر بشم ازش چون هیچچچ راه رهایی ازش نداشتم لعنتی اینقد که بهش وصل و وابسته بودم اما خب نابود شدم

هرچقدرم پاش بمونم بازم فیلش یا هندوستان میکنه

اسی مثل من نکن من اگه یکی اون زمان اول اول بهم می‌گفت نکن یا چه می‌دونم باهام حرف میزد الآن این اعصاب به فنا رفته رو نداشتم این چالش های روحی نداشتم 

هعی آره بودم الآن دیگه خیلی وقته منی و بی حس شدم بهتره بگم سیر شدم ازش خداروشکر و واقن نعمت بزرگی بو ...

عزیزم منم یه دوست دارم اونم اینطوری شده 

الان فقط اون و من همو داریم دوتامونم بعد ضربه خوردیم