2777
2789

آخه نمیشه، وقتی هم من هم همسرم هر دو شاغلیم نمیشه دم به دقیقه خونه مادرم باشیم ، تایم های خالی مونو دلمون میخواد با هم وقت بگذرونیم با توجه به اینکه تازه چند ماهه رفتیم سر خونمون

از روی دوست داشتن هم نیست می‌خوان جلوی در و همسایه بگن که بچه ما خیلی دوستمون داره و هی بهمون سر میزنه ، شب یلدا دور هم بودیم ، برای روز مادر هم همین ، یعنی هفته پیش دوبار دورهم بودیم ، ماهی معمولا سه چهار بار دورهمیم (شام یا ناهار ) و هفته ای یه بار هم سر می‌زنیم جدای اون مهمونی ها ....

بنظرتون بهشون کم سر میزنم ؟ 

چطور بهشون بگم که واقعا نیاز داریم زن و شوهرم تایم های خالی مونو با هم وقت بگذرونیم ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هفته ای یه بار بنظر من ک کمهمن هفته ای چهارپنج بار برام معمولیع😁

من خودم بیشتر بهشون سر میزنم 

منظورم با همسرم هست ، اینایی که گفتم دفعاتی هست که با همسرم میایم 

ماهم همین بودیم  تا الان کهدوتا بچه دارم و هر هفته باید بریم اونجا ولی من اصلا دوست ندارم البته که مال من زبون تلخ هم دارن و ادمو با حرفاشون ازار میدن 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

البته الان تازه ازدواج کردبد طبیعیه بخوایید با همسرتون باشید.

منتها من الان بعد دوازده سال زندگی و سه تا بچه واقعا دلم میخواد کلا با مامانم زندگی کنم.

شما هم رفت و آمدت خوبه نرماله.هفته ای یه بار مثلا پنج شنبه ها شام برید.و یه بارم سر بزنید.حالا گاهی هم تنها بری بد نیست

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
کم کم رفت و آمد رو کم کن خانواده سمی به استقلال بچه شون احترام نمیذارن

امروز همسرم شیفته تا فردا 

صبح تا ظهر هم جایی کار داره باید بره 

یعنی بعدازظهر که میاد خونه مادرم دنبالم فقط در حد سر زدن هست و برای شام نمی‌مونه چون خیلی خسته هست 

حالا امشب که گفتم شام نمیمونیم فردا ، همسرم خسته هست ، بهم میگن که چقدر شوهرت خودشو میگیره مگه کوه جابه جا کرده 

البته الان تازه ازدواج کردبد طبیعیه بخوایید با همسرتون باشید.منتها من الان بعد دوازده سال زندگی و سه ...

شما برعکس من هستید من اصلا دلم نمیخواد برم و دوست ندارم هییییی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗