2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اوکی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا اصلا مشکل اینجاس که یارو نیومده زودی پیشنهاد ازدواج هم داده که اره بذار بیام خواستگاریتاین قطعا ...

این پسره البته نمیشناسم ولی ضربه روحی خورده احتمالا ازین طرحواره های رهاشدگی و این چیزا هم داره میخواد جای اون قبلی رو با اسی پر کنه و ی جورایی نسخی کمتر بکشه و به قول شما هم بچسبه به اسی 

اون ولت کرد؟کسی که ولت کرده رو باید از ذهنت بندازیش بیرونارزشی نداره واقعا زندگیتو بکن بگرد دنبال کس ...

گوشم از این حرفا پره

کاش میتونستم

چندباری سعی کردم نشد

اره یهو بی خدافظی گذاشت رفت.اون موقع هیچی نداشتم.بهم اوکی داد.بعد زد زیر حرفش

دارم دیوونه میشم.گاهی بیشتر بهم فشار میاره نبودنش

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

چطوری شده ?

همین روابط چرت و مسخره ی عشق و عاشقی بی سر و ته

برای همین هم میگم اگر وابسته باشی واقعا کارت سخته

و سعی کن وابستگی رو روز به روز کمترش کنی

به خودت بفهمون که اگه یه روز نباشه بازم قرار نیست اسیبی بخوره بهت و زندگی خودتو داری همچنان

.
الان 9 سال گذشته.خوب نشدم.بخوام هم نمیتونم کسی رو جایگزینش کنمهر لحظه یادشم.اینقدر وجدان دارم که دخت ...

ببین ی سری چیزا تو زندگی هست مبادی براشون دنبال دلیل باشی باید فقط رها کنی .احتمالا ازش سیر نشدی یا عزاداری نکردی خوب یا شاید هم چالش روحی داری و با اون پر می‌شده خودتو تو چرخه اون جذب انداختی اونو رفع کنی حل میشه همه چی من هم همین بودم

دومادشون یه حرفی انداخت بع شوخی گفت 

انگاری یه دختره خواستگار داشته دوست پسرش خواسته از خودش دورش کنه تا اون ازدواج کنه گفتم کیه گفت تو بعد خندید 

‌ولی من روحمم خبر نداره 

گوشم از این حرفا پرهکاش میتونستمچندباری سعی کردم نشداره یهو بی خدافظی گذاشت رفت.اون موقع هیچی نداشتم ...

قول داده و زده زیرش

ولت کرده تو بدترین حال و حتی یکبار هم پیگیر نشده که چی بهت گذشت

قلبت شکسته به بدترین شکل ممکن

ادعای عاشقی کرده ولی گندش در اومده

همه ی اینارو بیار تو ذهنت بعد ببین ایا منطقی هست که همچنان به فکرش باشی یا نه

.
همین روابط چرت و مسخره ی عشق و عاشقی بی سر و تهبرای همین هم میگم اگر وابسته باشی واقعا کارت سختهو سع ...

ندا چقدر هدف تو سرمه دلم میخواد قلبمو بکنم فقط مغزم مطلق باشه به هدفام 

دعا کن درست شه 

این پسره البته نمیشناسم ولی ضربه روحی خورده احتمالا ازین طرحواره های رهاشدگی و این چیزا هم داره میخو ...

دقیقا به نظر منم قضیه همینه

انگار که بلافاصله بعد از کات وارد رابطع شده با این تفکر که جای خالی اکسشو پر کنه و نشون بده که دختر بهتری هم هست

بعد نع مرحله سوگواری گذرونده نه هیچی

تهش هم باز حالش بده و میخواد برگرده

اینجا اونی که اسیب میبینه همین دختر خانم قصه هست

.
ببین ی سری چیزا تو زندگی هست مبادی براشون دنبال دلیل باشی باید فقط رها کنی .احتمالا ازش سیر نشدی یا ...

من واسه خلاصی از این وضع هر کاری حاضرم بکنم

ولی نشد تا امروز

حتما روانشناس و هیپونیتیزم و روانپزشک هم رفتم

یکی نجاتم بده تا آخر عمرم مدیونش میشم

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...