2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اوکی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 101 پست
دختره هرزه بوده با اینکه میدونسته باهاش مونده آخر سر دختره ازدواج کرده

تاپیکتو خوندم سنی نداری حیفی واقعا ۱۹ سالته

ولش کن به چه دردت میخوره اخه یکی که الکلی و سیگاری باشع

تازهههه اکسش هم اونجوری بوده باشع

بعد تازهههه هنوزم یاد اکسشو بکنه

هر روز وابستگی ت رو کمتر کن تا بتونی کات کنی راحت

حیفی واقعا

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فراموش نمیشه

اکسم داره ازدواج میکنه

زده به سرم برم پسره رو بکشم بعدشم خودمو خلاص کنم

توو گ ه ترین حال ممکنم

هر لحظم حرص و عذاب و غمه

با من خوابید.کلی رابطه داشتیم.من لا شی نیستم.فقط با همین بودم.قول داد خانومم بشه.الان قیدمو زده رفته پی زندگیش

خیلی سال از کاتش میگذره ولی هنوز قفلم روش.چیکااااااااااااااار کنم

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

چندسالته؟نباید وابسته می‌شدی هرچند همه ما دخترا همینیم متاسفانه هروی میکشیم ازین وابستگی لعنتیه

بابا اصلا مشکل اینجاس که یارو نیومده زودی پیشنهاد ازدواج هم داده که اره بذار بیام خواستگاریت

این قطعا یه مشکلی داره و میخواد خودشو بچسبونع به یه خاخواده ای که از زیر اون مشکل در بره

.
فراموش نمیشهاکسم داره ازدواج میکنهزده به سرم برم پسره رو بکشم بعدشم خودمو خلاص کنمتوو گ ه ترین حال م ...

ازت خواهش میکنم فقط یکی دیگه رو نیار تو زندگیت تا فراموش نکردی 

فراموش نمیشهاکسم داره ازدواج میکنهزده به سرم برم پسره رو بکشم بعدشم خودمو خلاص کنمتوو گ ه ترین حال م ...

اون ولت کرد؟

کسی که ولت کرده رو باید از ذهنت بندازیش بیرون

ارزشی نداره واقعا 

زندگیتو بکن بگرد دنبال کسی که لایقت باشه

.
بابا اصلا مشکل اینجاس که یارو نیومده زودی پیشنهاد ازدواج هم داده که اره بذار بیام خواستگاریتاین قطعا ...

مبخوام کات کنم هر سری یه کاری میکنه دلم بسوزه 

اون ولت کرد؟کسی که ولت کرده رو باید از ذهنت بندازیش بیرونارزشی نداره واقعا زندگیتو بکن بگرد دنبال کس ...

بزار برن بع درک حالم از عشق بهم خورده دیگه 

چه دختر چه پسر 

حالم اصلا خوب نیست

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که عاقلانه تصمیم بگیری هرچند سخته ولی همه جوانب رو بنویس برا خودت که با چه چیزی طرف هستی با چه موضوعاتی درگیری اونموقع بشین به قضیه از بیرون نگاه کن 

مبخوام کات کنم هر سری یه کاری میکنه دلم بسوزه

ببین پسرا اینجوری ان که با دست پس میزنن با پا پیش میکشن

یارو میگه به فکر اکسشه

ولی همزمان تو رو هم نمیخواد از دست بده

داره بازی میکنه انگار

میخواد همه رو باهم داشته باشه که هرموقع دلش خواست در رفت و امد باشه

.
ازت خواهش میکنم فقط یکی دیگه رو نیار تو زندگیت تا فراموش نکردی

الان 9 سال گذشته.خوب نشدم.بخوام هم نمیتونم کسی رو جایگزینش کنم

هر لحظه یادشم.اینقدر وجدان دارم که دختر دیگه ای رو وابسته نکنم با این حالم

ولی خودم چی؟ بهترین سال های جوونیم.رفت.درآمد بالا و ماشین شاسی بخوره توی سرم.همه رو دارم ولی زهرماره زندگیم بعد اون

من باهاش صادق بودم.حقم این نبود.اون داره عشق و حالشو میکنه.من زندگیم به گ... رفت

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

خوب میشی عزیزمبشین به جوانب این رابطه فکر کن احساسات رو بذار کنار با منطق برو جلو

به خدا نمیگم سیندرلام ولی خوب عکس دختره رو دیدم به خودم امیدوار شدم