2777
2789
عنوان

فامیلای شوهرم دیوونم کردن بچه ها چطور حوابشونو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 39 پست
ببین اخه مدام استرس داره میخواد جارو کنه میگه دستم میلرزهمیره بیرون یهو پاهاش قفل میکنه باید بشینه ن ...

پآهای ابجی منم همین جور میشد عزیزم،زانوش در میرفت ازبس دردداش همونجا مینشست، ولی خداروشکر دوسال نکشید خوب شد نمیدونم چطوری،پیش یه دکتر رفت با دارو خوبشد،باورت میشه آینه زانوش جابجامیشد یهو

پآهای ابجی منم همین جور میشد عزیزم،زانوش در میرفت ازبس دردداش همونجا مینشست، ولی خداروشکر دوسال نکشی ...

این از اعصابه و گر ن مشکل جسمی ندازع

داروی اعصابم میخورد سه ماه خوب میشد باز بدتر میشد باید داروی قوی تر میخورد

الان دیگه اصلا نمیخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خواهرهمسر من ۴۵ سالشه

هیچ مشکلی هم نداره اما دلش نمیخواد ازدواج کنه 

هم خیلی خوشگله هم تحصیل کرده هم شاغل هم هنرمند 

چند بار بهش گفتن ازدواج کن بعدا تنها میشی و میترشی و این مزخرفات ... گفت والا شماها با این شوهرایی که کردین آدمو از ازدواج ترسوندین . آدم میترسه یه وقت شوهرش مثل شوهرای شما دور از چشم هزار غلط کنه 😁

نه تنها لال شدن که افتادن دنبال شوهراشون آتو بگیرن 😅🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وای خاله شوهرم ی ادم نفهمیه دیگه دیشب داشت میگف مادرت ب فکر خودشه میخواد اینو بترشونه

شوهرم یه ایل خاله داره، تو ده سال زندگی سرجمع ده دقیقه با همشون حرف نزدم

چه خوبه پس ادم رفت و امد نکنه، به اون چه آخه

وای خاله شوهرم ی ادم نفهمیه دیگه دیشب داشت میگف مادرت ب فکر خودشه میخواد اینو بترشونه

جواب نفهما رو نده

یه سر تکون بده یا سکوت

بعضیا هر چی هم بگی حرف خودشونو میزنن.

من اوایل جوری بودم انگار نمیشنوم چی میگن 😂😂😂

خیلی خوب بود.

بچه بود تشنج میکرد الان دیگه نمیکنه ولی ترس تشنج مدام باهاشههر کار میخواد بکنه استرس داره ک نکنه تشن ...

عزیزم اگه مادرت واقعا بفکر ابجیته نمیخاد مراقب بکنه،بهترین کار اینه پیش یه روانشناس ببرین ابجیت رو، درداش همه از استرسه،استرسش رو باید درمان کنین گلم،

منم بچگی بیخود و بی‌جهت تشنج کردم، ولی الان خوبم.

مامانم از ترس منو تنهانمیذاش.اطرافیان گاهی استرسو وارد میکنن.حواست باشه.

ولی حتما ابجی گلت رو پیش دکترببر درمانده.مشکلش خاص نیس.قابل درمانه.

قرص کلسیم و چیزایی ک برا استخون خوبه بگو بخوره مثه سنجد باشیر، سیاه دونه روزی۷دونه برا گرمی مغز.عسل.

معجون هایی ک گرمی داره.پسته خرما،شیره خرما و انگور.اینا برا بدنش مفیده.این مشکلاتی ک گفتی رو ابجیم برا زانوش داشت منم بچگی تشنج کردم۲بار.

اینا ک نوشتم درمانشه  

ببین اخه مدام استرس داره میخواد جارو کنه میگه دستم میلرزهمیره بیرون یهو پاهاش قفل میکنه باید بشینه ن ...

عزیزجان درخواست بده تا یه لینکی رو برات بفرستم توی ایتا هست برو حتما کمک میکنن ومشکلش حل میشه انشالله