2777
2789
عنوان

کدوم دانسته یا سیاستی زندگی زناشویی تو راحت تر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 66 پست

اون اخلاقایی که دوست دارم توش تقویت بشه رو هی ازش تعریف میکنم 

تو ۷۰ درصد مواقع کوتاه میام ولی یک ۳۰ درصدی هم حرفمو میزنم مخالفت میکنم اینجوری احساس میکنم قدر سازش کردن هامو بیشتر میدونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گزارش زدم عزیز

مرسی گلم 

امشب خیلی خانومی کردی امیدوارم ک توی زندگیت موفق ترین باشی 

کاش اشناییمون جور دیگه رغم میخورد ولیکن  دمت گرم واقعا ارومم کردی

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

شوهر من نه ، کلا همه مردها شیفته ی روی خوش هستن

روی خوش غذا رو خوشمزه تر میکنه 

زن رو زیبا تر 

اخلاق رو دلپسند تر 

علاقه رو دوچندان

جو رو دلنشین تر 

همسر رو مقبول تر 

حسن ها رو پرنگ تر 

معايب رو بی ارزش تر

خاطرات رو ماندگار تر 

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
میدونی چرا هروقت جلو زبونتو نگه داشتی همه چی بهترشد؟چون با سکوتِ تو حرف ، حرفِ خودش شد. چون با حرف ا ...

موضوع حرف حرف اون بودن نیست نمی‌دونم هیچ وقت گله و شکایت و داد و بیداد دعوارو ازش جواب خوبی نگرفتم ولی باز برای کوتاه نیومده و اینا هر از گاهی یه دعوای شدید داریم

کنترل خشم وقتی عصبانیه سکوت کنی جواب ندی من این نکته واقعا ب دادم رسیده واقعا سکوت ی جاهایی کیمیاست چون زود عصبی میشه ی جاهایی

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

چ تاپیک خوبی

چ عجب یکی تاپیک خوب زد 

شاید بهم بخندین یا بانطرم مخالف باشین من زن قوی هستم 

و خوب گاهی نادیده گرفته میشدم و زجر میکشیدم دوماهه ادایی شدم کارام ادا داره

حرف زدنم ادا داره

حای طرف شستنم 

عشوه خرکی ن ها

هر خانومی خودش بهتر میدونه و گس واتتتت خیلی شرایطم بهتر شده و فهمیدم مردها چقدر عقلشون بچشمشونه 

نمونش: من هردفه دستمو میبریدم چسب میزدم و ادامه کار امشب میخواستم شام بپزم دستم بریدم اومدم چسب بزنم گفتم بزار یکم ادا بیام ببینم چی میشه بااینکه زیاد خوشم نمیاد

رفتم پیش شوهرم صدام میلرزید یکم انگشت خونیمو نشون دادم و باغم گفتم انگشتم برید و در نهایت تعجب دیدم بوس کرد و گفت شام نپز میبرمت بیرون ! 

قبلا حتی متوجه نمیشد زخم شدم 

من خیلی سختی کشیدم تو ۸ سال متاهلی شاید کسی بگه این کار چیزی نیست ولی برای من بااون شرایطم خیلی بهتر شده 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
شوهر من نه ، کلا همه مردها شیفته ی روی خوش هستنروی خوش غذا رو خوشمزه تر میکنه زن رو زیبا تر اخلاق رو ...

پس چرا من صبح ها از خواب بیدار میشم اهنگ میزارم و صبحانه گرم همسرم بزور از خواب بیدار میشه شروع میکنه غر زدن و خودشو گرفتن 

ولی روزایی ک اصلا ازخواب پا نمیشم و جیغ جیغم میکنم ک ساکت شه صبحانه میزاره و قربون صدقع! حس میکنم جنبه نداره 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید