2777
2789
عنوان

کدوم دانسته یا سیاستی زندگی زناشویی تو راحت تر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 66 پست
مال من که تا حالا ظرف نشسته اصلادیر میاد خونه مجالی نمی‌مونه مثلا فک کن ده شب گردگیری کنم من🥴😂نه ب ...

اگ بدونی شوهرمن چ بلاهایی سرم اورد از ی خانواده داغونو خیانت دیده کشیدمش بیرون 

اعتیاد داشت ترکش دادم فرستادمش باشگاه کارمند ساده بود فرستادم دانشگاه مدرک گرفت بهش میگن مهندس حالا 

هنوزم اذیتم میکنه ولی بهتر شده عوضش من پیر شدم ۲۴ سالمه از ۱۶ سالگی ازدواج کردم میگرن عصبی دارم موهامم از یک طرف کامل داره سفید میشع

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اگ بدونی شوهرمن چ بلاهایی سرم اورد از ی خانواده داغونو خیانت دیده کشیدمش بیرون اعتیاد داشت ترکش دادم ...

دقیقا مال منم همینطور☹️ما ۹سال تفاوت سنی داریم گواهی نامه چیه پیرمو در آورد تا بره بگیر پدرم در اومد تا یه ماشین بخره اعتیاد داشت دوازده سال ترکش دادم ده روز از استخوان درد داشت می‌مرد تا صبح ماساژش میدادم ولی حالا یه دفعه ام شروع کرده به عرق خوری اصلا جزو روتینش شده هر شب هرشب نمی‌دونم درست بشو نیست انگار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد شما ماشالا بلدیییی😉

ن عزیزم اتفاقا پایین تر گفتم خییلی سختی کشیدم شوهرم ی گاو به تمام معنا بود تو ۲۴ سالگی موهام سفید شده و قرص اعصاب میخورم ۸ ساله متاهلم انگار ی پیرزن ۸۰ ساله ام

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دقیقا مال منم همینطور☹️ما ۹سال تفاوت سنی داریم گواهی نامه چیه پیرمو در آورد تا بره بگیر پدرم در اومد ...

بازم خداروشکر کن کم نیار من نگاه میکنم ۸ سال پیشم میگم واقعا من بودم این بدبختی هارو گزروندم

دقیقا منم توکل به خدا تصمیم اینه کمتر به بدیاش فکر کنم ببینم اوضاع بهتر میشه؟

بهترم نشه اعصابت ک ارومتره🤣