2777
2789
عنوان

شما هم نمیدونید دارید با زندگیتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 68 پست
من کلی گند زدم نشستم ببینم چی ازش در میاد 😆

منم همه چیو بهم زدم مثل چای شیرین دارم نگاه میکنم ببینم چ اتفاقی میفته سعی میکنم خوش بین باشم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما میدونیم چکار کنیم ولی شرایط با ما هماهنگ نیست شب میخوابی صبح میبینی هزارتا اتفاق افتاده که از کنترلت خارجه اصلا سرعت وفق پذیریمون دیگه در رفته 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نمیدونم چخبره اصلا همه چیزم رو دو ایکس پیش میره انگار

کلا زندگی اینجور شده....اتفاقا چند روز پیش به خواهرم میگفتم....غذا خوردنم تند شده....راه رفتنم تند شده....حتی تویرنی نی سایت دوست دارم یه تاپیک رو سریع بخونم برم تاپیک بعدی

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من همونم شدم

ای بابا ....باز هم تلاشتو بکن...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

منم همه چیو بهم زدم مثل چای شیرین دارم نگاه میکنم ببینم چ اتفاقی میفته سعی میکنم خوش بین باشم

اخ عین خودمی پس 

البته اینقد خوش بین بودم 

همش ضدحال خوردم 

بازم عین منگولا منتظرم 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

من تازه یاد گرفتم چجوری ادا افسرده ها رو در آورم

مواظب باش تو دامش نیفتی

من بخاطر دخترم خودمو جمع و جور میکنم 😅

آفرین....انگیزه ی خوبی داری

اخ عین خودمی پس البته اینقد خوش بین بودم همش ضدحال خوردم بازم عین منگولا منتظرم

بچه تو شکمم ی طرف بچه شش سالم ی طرف خونه نیم ساختم ی طرف شوهری که خودشو زده ب منگولی ی طرف 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

باز خوبه شما زندگی دارید ک ی کاری باهاش بکنید 

من اصلا زندگی ندارم ک کاریش بکنم

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚