2777
2789
عنوان

پسر خالم

561 بازدید | 47 پست

سلام خانما شبتون زیبا💙:)

خیلی کوتاه میگم یجورایی انگار درد و دله..

منو پسر خالم با ده سال اختلاف سنی خیلییی صمیمی بودیم

رابطمون عاطفی نیست عین خواهر برادریم

خیلی کارا برام انجام داده خیلی جاها کمکم کرده..

همیشه منو میدید کلیییی پی ام میداد ازم تعریف میکرد منم همیشه پاسخ گوی پیاماش بودم

خیلی صمیمی بودیم:)یجورایی بهش عادت کرده بودم

بعد مدتی تو چت بهم گفت یه بوس بهم نمیدی

منم به شوخی گرفتم ولی منظورمو رسوندم که نه همچین کاری نمیکنم

اونم زد پیاماشو پاک کرد

منم پیویو برای دو طرف پاکیدم

اونم کلا سرد شد جوری که ن تنها سلام و احوال پرسیم نمیکنه

بلکه با زنای دیگه فامیل یجوری گرم میگیره

که تابلووووعه بخواطر منه..

یبار بهش پی ام داد فقط لایک کرد:)

رفتاراش اذیتم میکنه

ببخشید طولانی شد💔

بنظرتون چیکار کنم

فردا شب خونشون دعوتیم 

بنظرتون رابطمونو درستش کنم اگه اره چجوری

یا اقدامی نکنم💔

همش میگم بخواطر منه که رفتارش عوض شده..

چرا حرفای عجیب میزنی

وقتی میگی مثل خواهر و برادریم چرا غیرتی شدی😂

خودتو تابلو نکن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

اون آقا الان توی سنی هست که نیاز ج...داره

مجرده و میخواد که تو این کار رو براش انجام بدی ...اگه همچین آدمی نیستی بیخیالش شو

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا حرفای عجیب میزنیوقتی میگی مثل خواهر و برادریم چرا غیرتی شدی😂خودتو تابلو نکن

اره خودمم باورم نمیشه این حس غیرت از کجا میاد اخه من با دوس دختراش خیلی صمیمی بودممم اصلا حس عاطفی روش ندارم الان حساس شدم چون با من تو چصه😂💔

خب شاید از سمت پسرخالتون یه رابطه معمولی نبوده و خب ناراحت شده که شما مثلا اونو به چشم برادر دیدید

اگه قصدتون و نگاهتون همچنان بهش مثل برادره بنظرم دیگه دنبالش و نگیرین

سلام گلم

ایشون با این حرفش خواسته رابطه رو به یه شمت دیگه ببره که وقتی شما مخالفت کردی پشیمون شده و پیامشو پاک کرده و وقتی دیده توهم چتو پاک کردی برداشتش این بوده که دیگه تمایلی به حرف زدن باهاش نداری اونم سرد شده

اگه میخوای رابطه تون درست بشه کم کم برو جلو سلام احوال پرسی کن و باهاش حرف بزن سوال بپرس ولی انتظار اینم داشته باش اگه دوباره گرم شدین شاید بگه ازت خوشم اومده و این حرفا...

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

اره خودمم باورم نمیشه این حس غیرت از کجا میاد اخه من با دوس دختراش خیلی صمیمی بودممم اصلا حس عاطفی ر ...

آره دخترا بهشون کم توجهی بشه بیشتر توجه میکنن

که خب عادت اشتباه و ناسالمیه

هر کسی بهت بی محلی کرد دوبرابر بی محلی کن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
سلام گلمایشون با این حرفش خواسته رابطه رو به یه شمت دیگه ببره که وقتی شما مخالفت کردی پشیمون شده و پ ...

من دوست دارم دوباره صمیمی شیم همین

همین واقعا چندباری دختر بهش معرفی کردم من حس عاطفی ندارم..

بنظرت این کارم درسته که بخوام بهبود بدم به این رابطه؟💔

خب معلومه باید ناراحت شی

هر چه قدرم بگی مثل خواهر و برادر ،خواهر و برادر که نیستین بوس میدی یعنی چی پس فردا یه چی دیگه میخواد آیا این جور روابط تو خانواده شما عادیه عزیزم

اگه شما دوسش داری و فکر می کنی می تونی همسرش باشی و ایشونم تو این فکره یه جوری بهش حالی کن که میخوای بدونی منظورش چیه

یه جوری که شان خودتم حفظ شه

خب شاید از سمت پسرخالتون یه رابطه معمولی نبوده و خب ناراحت شده که شما مثلا اونو به چشم برادر دیدیداگ ...

رفتاراش اذیتم میکنه واقعا..

کسی که قبلا فقط با تو میگفت میخندید الان انگار نمیبینتت💔

من دوست دارم دوباره صمیمی شیم همینهمین واقعا چندباری دختر بهش معرفی کردم من حس عاطفی ندارم..بنظرت ای ...

نه درست نیست چون شما قصدت اینه رابطتون بدون منظور باشه ولی پسرخالت اینجوری فکر نمیکنهس بیخیالش شو

اینم یادت باشه فقط برادر واقعیت برادره وگرنه همه پسرا بهت نظر دارن

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی