2777
2789

بخدا خیلی چیپه این کار یا مثلا سرما هم میخوری میری سرم بزنی میزاری استوری با اهنگ غمگین .مخصوصا الان ک فصل سرماس از هر ۵ نفر ۱ نفر با سرم عکس گذاشته بخدا خیلی ضایس هیچکس حال خرابه تورو ب جاییش نمیگیره بخدا اگر پسر باشی ک هیچی کلا کسی براش مهم نیس اگر دختر باشی هم بازم براشون مهم نیس فقط برای لاس زنی میان چرت و پرت میگن .

خدایی نزارید وقتی میرید رستوران ی چیزی میخورید یا یچیزی درست میکنی استوری نزار خدایی وقتی عشقت داداشت خانوادت خواهرت ی چیز برات میگیرن استوری نذار ازش تشکر کن برو کنارش ازش تشکر کن .وقتی با دوستت با خانوادت با عشقت قهر میکنی استوری نذار حرفاتو بگو برو ب خودش بگو .

خلاصه اومدم اینا گفتم شما دیگه بدونید ک کسی براش مهم نیس این حرکات چیپ رو نزنید اخرش ب غیر از مسخره کردنتون کاری نمیکنن حداقل همه رو هاید کن فقط اونایی ک میخای رو بزار ببینن زشته به ابلفضل

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالی یه بار هم استوری نمیذارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

ببین من سرم زدم ظهر پسرم سرم زد الانم شوهرم 

خداییش خیلی کلاس داره سه تایی سرم بزنیم🤦‍♀️🤣

ولی استوری نذاشتم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

مگه بعد از ورود کرونا نسل استوری با سرم منقرض نشد؟ 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
😂😂😂

دییرایندع الع اولوپدع کع استوری گویمویاندادیللربلکه یمریخ ایشمریخ دوللمرخ بابابیزده ییرخ ایچرخ دولانارخ اماگورممیش دیلخ یاناسان آی گورممیش😅😅

والاهیچوقت استوری نمیذارم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم