2777
2789
عنوان

كوتاه بودن طول استخوان ران جنين يا همان Fl

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست
ببخشید من هفته ۲۹ و بخاطر کوتاهی طول سرویکس تو استراحت مطلقم امروز ترشحات آبکی درحد چندقطره داشتم ک ...

ن عزیزم کیسه اب نیست ترشحات عادیه حتی ممکنه ادرار هم باشه بازم واسه این ک خیالت راحت شه با ماما یا پزشکت تلفنی صحبت کن

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن عزیزم کیسه اب نیست ترشحات عادیه حتی ممکنه ادرار هم باشه بازم واسه این ک خیالت راحت شه با ماما یا پ ...

چون قبلا درحد چندقطره همین شکلی بود وقتی خشک شد یه رنگ خاصی روی لباس زیرم موند سونو گفت یکم آبش کم شده الان باز همون حالتیه استرس گرفتم از اینور میترسم برم سونو تکون بخورم چون استراحت مطلقم 

اگه تاخیر رشد زیاد بشه ختم بارداری میدن

رشد وزني داره ميره بالا رشد سر و شكم از هفته م يه هفته بيشتره ققط ران و بازو اينجوري شده كالر داپلر هم دادم مشكلي نبوده 

چون قبلا درحد چندقطره همین شکلی بود وقتی خشک شد یه رنگ خاصی روی لباس زیرم موند سونو گفت یکم آبش کم ش ...

پس دستمال بزار اگ بو دار و رنگ دار بود ک یا ادراره یا ترشح اگ بی بو و رنگ بود ک خب با دکترت یا ماما یا اگ در دسترس نبودند با مرکز بهداشت محل زندگیتون تماس بگیر و بگو

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
براي شما مشكلش چي بود چند هفتع رشدش عقب بود

تقریباً چهار هفته عقب بود و وزن تولدش۱۳۰۰بود🥹♥️