2777
2789
راست میگه بیمارستان هزینه ای نداره،من با بیمه سلامت میرم ۱۵ پول ویزیت میشه نهایت پنجاه شصت تومن دارو ...

کنجکاو شدم بدونم کجا زندگی میکنید 

اینجا ی سرماخوردگی با سرم و دارو. زیر 500نمیشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنجکاو شدم بدونم کجا زندگی میکنید اینجا ی سرماخوردگی با سرم و دارو. زیر 500نمیشه

بله دیشب رفتم شد ۷۰۰.البته کلینیک ها و بیمارستانها ویزیت دکتر  خیلی کمتر میشه ولی خب دارو همون قیمته 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
تو گورستون ما سرماخوردگی کمتر از 500نمیشه

شما پول داری جایزه خوب زندگی می‌کنی .دکترا اونجا پول خون باباشونو از شما میگیرن 

ما میریم بیمارستان دولتی سر جمع صد تا صد وپنجا خرج میشه

شما پول داری جایزه خوب زندگی می‌کنی .دکترا اونجا پول خون باباشونو از شما میگیرن ما میریم بیمارستان د ...

آخه بیمارستان دولتی یه قرص سرماخوردگی میده دوتاآموکسی سیلین که اصلا تاثیری نداره کلا اونجا رفتن اشتباهه

تو گورستون ما سرماخوردگی کمتر از 500نمیشه

بیمارستان های دولتی کمتر میشه دوستِ عزیز. ماها میریم مطب و درمانگاه برای همین زیر ۵۰۰ نمیشه. اگر بیمارستانِ دولتی برید کمتر میشه. این بنده خدا هم نوع بیمه کردن رو توضیح دادن و هم گفتن کجا مبلغ کمتر میشه. دیگه یکی میاد تجربه شو به اشتراک بگذاره خدایی بهش پرخاش نکنید که....

برای استارتر:

امیدوارم استارتر هم زودتر سلامتی شون رو بدست بیارن. استارتر جان اگر الان دستتون تنگ هست، بگید براتون فقط یک برگ قرص سرماخوردگی بزرگسالان بگیرن و قرص جوشان ویتامین سی. با سوپ و مایعات و استراحت و گرم نگه داشتن خودتون بدنتون مبارزه میکنه و خوب میشید ایشالا.

کنجکاو شدم بدونم کجا زندگی میکنید اینجا ی سرماخوردگی با سرم و دارو. زیر 500نمیشه

تهرانم عزیزم، مطب بخوای بری قطعا بیشتر از ۵۰۰ تومن میشه ولی بیمارستان های دولتی و تامین اجتماعی مبلغ ناچیزی ازت میگیرن حتی چند وقت پیش مادرشوهرم رفت بیمارستان دکتر قلب، اکو و تست ورزش هم داد دارو هم گرفته بود کمتر از سیصد شده بود

بیمارستان های دولتی کمتر میشه دوستِ عزیز. ماها میریم مطب و درمانگاه برای همین زیر ۵۰۰ نمیشه. اگر بیم ...

قرص جوشان هم نتونستی بگیری اکی عه. همون قرص سرماخوردگی بزرگسالان رو بگیر. 

سرماخوردگی ویروس هست و فقط با استراحت و مایعات زیاد دفع میشه از بدن. 

بیمارستان های دولتی کمتر میشه دوستِ عزیز. ماها میریم مطب و درمانگاه برای همین زیر ۵۰۰ نمیشه. اگر بیم ...

تو کامنتای من پرخاش ب استارتر یا کسی دیگه دیدید؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
آخه بیمارستان دولتی یه قرص سرماخوردگی میده دوتاآموکسی سیلین که اصلا تاثیری نداره کلا اونجا رفتن اشتب ...

نه بابا اینطورم نیست خدایی .ما بیمارستانی ک خیلی شلوغ باشه نمی‌ریم .ی سری بیمارستان ها هست ک کلن رایگانه خیلی چیزاش.اونجا ها خیلی شلوغه دکتراش وقت نمیزارن