2777
2789
عنوان

فک کنم اچ پی وی گرفتم

127 بازدید | 10 پست

وای خانماااااا 

یه فوبیای جدید به فوبیاهام اضافه شد 

من اگه توهم یه بیماری بیفته تو سرم به این زودیا درست نمیشه 

الانم توهم اچ پی وی دارم 

مجردم ۲۱سالمه، نه با کسی رابطه داشتم نه خطایی کردم ،ولی الان فکرش افتاده تو سرم ، حساس شدم 

وقتایی که دانشگام از دستشویی داشنگاه زیاد استفاده می‌کردم،  چون تشنم میشد آب میخوردم ، تقریبا ۲، ۳بار میرفتم هرروز 

نکنه از اونجا گرفته باشمممممم😬😬😬😬

یا مثلا شلوار پرو کردم نکنه از اونجاگرفته باشم

وای خدایا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مخاط سطح پوستی منطورت عرق کردنه؟

اره، ولی بازم احتمالش خیلی ناچیزه. یعنی عملا محیط باید کاملا مرطوب باشه هم پوست تو هم محیطی که از سطحش ویروس چسبیده. 

ولی عزیزم اچ پی وی بیماری های امثال احتمال انتقالش از روش های غیر مستقیم عملا صفره، یا کار پزشکی و کلینیک باید انجام داده باشی که الوده باشه حالا دندانپزشکی ، کاشت ناخن، لیزر و اینا یا رابطه جنسی. انتقال از بقیه روش ها عملا اون بخش از علمه که چون نمیتونم تکذیب کنن بهش یه درصد احتمالی رو میدن.