برای روکر موزی
یک بسته ژله ی موز رو با یک لیوان ابجوش قشنگ حل کنین من یک قاشق شکر همزدم خوب هم زدم یکمم گذاشتم رو بخاری تا ذرات ژله خوب حل شدن مدام هم زدم
بعد یک ظرف پلاستیکی مربعی رو بردارین کفشو یکذره چرب کنین موزو حلقه حلقه کنین و بچنین ته ظرف بعد نصف اون ژله ی موزو بریزین روش و بذارین تو یخچال بمونه اگ تو فریزر بذارین درجا می بنده ده دقیقه ای ولی زود زودنگاکنین یخ نزنه زود خارج کنین یا اگ عجله ای ندارین تو همون یخچال میبنده
بعد بیایین تو مخلوط کن یا خورد کن نصف خامه ی صبحانه همون صورتیا رو بریزین توش یدونه موز بزرگ یا دوتا موز کوچیک بریزین بعد نصف اون ژله ای ک مونده بود و هم بریزین و دستگاهوروشن کنین خوب مخلوط شه بعد تو یه کاسه بیسکوییت پتی بور وانیلی شو و خورد کنین اندازه ی دونه های پفیلا باشن خیلی خورد نکنین یا یکم درشت تر نصفه بیسکوییت پتی بور کافیه بعد اون مواد خامه ای رو با بیسکوییت ها خوب هم بزنین اروم تا ترکیب شن بعد بریزین رو اون ژله موزی ک تو یخچال بوده هواستون باشه ژله بسته باشه بعد بذارین دوساعت تو یخچال بمونه بعد تو یه کاسه بزرگ اب جوش بریزین اون ظرف دسر مونو ۳ ثانیه تو اون اب بکنین زود دربیارین و تو ظرف مورد نظرتون برش گردونین چون چرب هم بوده کفش راحت درمیاد همین خیلی خیلی نرم و خوشمزه هست حتما عاشقش میشین🥺