2777
2789
عنوان

امروز این دوتارودرست کردم شوهرم خیلی تعریف مو کرد عکس😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12418 بازدید | 207 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از دست شماها هر جوری باشن مردا بازم شما یه جور دیگه میخاید

😂😂😂نه میدونی کلا شوهر من سر غذا خوردن خیلی حساس هست سر سفره که میشینیم اینقدر باید آروم ومودب غذا بخوریم انگار مهمون سر سفره هست 😂

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

خانوما کیک سیب و دارچین

۲ تا تخم مرغ و با نصف قاشق کوچولو وانیل خوب هم بزنید با همزن دستی هم زدم من بعد روغن مایع نصف لیوان فرانسه ای بریزین شیر یک لیوان بریزین سر پر نباشه در حد قاطی شدن هم بزنین بعد دو لیوان ارد و دوبار تویک کاسه ای الک کنین بعد دوتا قاشق کوچولو پودر دارچین و دوتا قاشق کوچیک بکینک پودر با ارد قاطی کنین بعد دوتا سیب زرد و قشنگ پوست بکنین نگنینی خورد کنین و تو‌اون ارد بریزین و قشنگ آردی شه  بعد مواد آردی رو بریزین تو اون مایع تخم مرغ و اروم هم بزنین تا خوب مخلوط شه و گلوله ارد نمونه توش  بعد هم فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بذارین و ۲۰ دقیقه وقت بعد بالاشو هم روشن کنین روش طلایی شه  همین  گردو هم بزنین عالی میشه

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
خانوما کیک سیب و دارچین۲ تا تخم مرغ و با نصف قاشق کوچولو وانیل خوب هم بزنید با همزن دستی هم زدم من ب ...

خانوما ببخشید یادم رفت بگم تخم مرغ و با نصف لیوان شکر هم بزنین شکرو یادم رفت ولی من خیلی شیرین دوسندارم براهمین کم میریزم چون دلو میزنه،

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪