2777
2789
عنوان

هرکسی مشکلی داره اینجا کامنت کنه بقیه کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 101 پست
ذهنم مریضه (شکاک و بدبینم) خودمم کلافه شدم دیگه چیکار کنم البته اصلا اینجوری نبودم بخاطر اتفاق شومی ...

به خدا ایمان داشته باش منم چند وقتی همش تلقین میکردم طلسمم کردن چون خوابشو دیده بودم ولی گفتم خدا بزرگتر از ایناس ک یه طلسم بخواد منو از زندگی عقب بندازه 

خودتو بسپار ب خدا بشین با خدا حرف بزن

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره درست میگین شما ولی من بدم میارپد رسما دارن زنا میکنن این کثافت کاری اعصابم بهم میریزه

زنا میکنن؟ مگر چند سالشونه و شما مطمئنید؟  شاید چون دیدگاه بدی به این موضوع دارید ذهنتون سمت چیز های بد میره 

مشکلم‌ اینه که خودمو دوس ندارم:) هرچی بقیه تعریفم‌میکنن باور نمیکنم .هرروز چشامو لنز میزارم اونقد گذ ...

منم حس تو رو دارم ولی 

بدون ک این زیبایی از کجا سرچشمه میگیره 

ما فقط تو اینستا آدم خوشگل می‌بینیم تو واقعیت هم طرف بعد عمل های متعدد کلی هم آرایش میکنه 

ولی بدون همینکه سالمی و نقص تو صورت و جسمت نداری زیبایی

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

پسرم دوست دختر داره واین منو خیلی آزار میده بدم میاد ازین کارها اینقدر دعوا داشیم باهم سر این کل ...

خب آدم حق نداره یکی رو دوس داشته باشه؟

من دوس پسر دارم مامان منم مث شما همش دعوام میکنه اونقد دعوام کرد بهش گفتم کات کردیم الان داریم پنهانی ادامه میدیم. اخه مگه دوس داشتن گناهه من صبح تا شب استرس دارم نکنه مامانم بفهمع

[QUOTE=365977629]منشی گری فروش اموزش ببین برا داروخانه [/QUOTجایی ک هستم خیلی کوچیکه تدریس تو خونه ا ...

خیاطی یاد بگیر

زنا میکنن؟ مگر چند سالشونه و شما مطمئنید؟ شاید چون دیدگاه بدی به این موضوع دارید ذهنتون سمت چیز های ...

پسرم ۲۵ سالشه  مگه میشه  ۳سال باهم دوستن ودستشون بهم نخورده باشه   مطمئنم 

خب آدم حق نداره یکی رو دوس داشته باشه؟من دوس پسر دارم مامان منم مث شما همش دعوام میکنه اونقد دعوام ک ...

منم یه شرایطی شبیه ب همین داشتم و ازش جدا شدم فامیل هستیم و همش گفت ک این پسره رو نمیشناسی از کجا میدونی فردا پس فردا پشت سرت چیا بگه نگه 

تهش بدون هیچ حرفی برای بار دوم و برای همیشه بلاکش کردم 

چقد دلم برا خودم و اون میسوزه

۷ ماهه میگذره و هنوزم چکش میکنم

فردا اولین امتحانم شروع میشه در حد مرگ استرس دارم

چه امتحانی 

منم تاریخ دارم یکم خوندم فقط

خب آدم حق نداره یکی رو دوس داشته باشه؟من دوس پسر دارم مامان منم مث شما همش دعوام میکنه اونقد دعوام ک ...

شما الان باهم دوست هستین  رابطه هم دارین باهم  یانه  بالاخره  مامانتون حق داره نگران باشه  چون  پسرها از دخترها همیشه  سو استفاده  میکنن 

پسرم ۲۵ سالشه مگه میشه ۳سال باهم دوستن ودستشون بهم نخورده باشه مطمئنم

خدا نگهش داره براتون سنش کم نیست بلاخره و نیاز هایی هم داره ایشون قطعا اگر دوست داره دوست دخترشو و سه ساله باهاشه و بنظر شما انقدر اوکین که رابطه هم داشتن چرا جدیش نمیکنید؟