2777
2789
عنوان

هرکسی مشکلی داره اینجا کامنت کنه بقیه کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 101 پست
من شماره کارت میدم فقط زیر پنج تومن نریزین لطفا😂😂😂مشکل مالی دارم

ما هم بی پولیم امان از زندگی

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سنت هست دوران حساس عشق و عاشقی و شکست عشقی همش در روحیه تاثیر داره

ماشالله خیلی تاثیر گذاشته بعد. ۷ ماه بازمم منتظرم 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بنظرم گیر دادنتون فقط باعث میشه از چشمش بیوفتینشما ک انقد بدتون میاد قانعش کنین برین‌خواستگاری براش ...

میدونی  من نمیگم پسرم کار خوبی میکنه   کارش درست نیست  اصلا  رفتم تحقیقات  این دختر قبل از پسرمن چندین دوست پسر داشته وحتی یکیش رو هم میشناسم  کی بوده  موندم  چکار کنم  بخدا رسما دیوانه شدم  

باز خداروشکر الان خوبه موهات من داغون شدیدا کم شده و نازک امیدوارم جواب بده ، خدا خیرت بده

میگن از عوارض واکسن کروناس منم موهام همش میریزه میترسم دیگه دست بکشم ب موهام

خبر داری اعتقادات دختره در چه حده؟ببین خاله من خیلی از پسرارو میشناسم از همین ۱۲ سالگی کلی کارای بد ...

الان به نظرتون  تا الان  چهار چوب رو رعایت  کردن  راااااحت دروغ میگن   مگه میشه  پنبه  وآتیش رو کنار هم نگه داشت 

قرار بود یجا مشغول بکار بشم

به طرف پیام‌میدادم جواب‌میداد

دیروز براش فرم رو پر کردم ارسال کردم

از دیروز انلاین هم میشه ولی سین نمیزنه😐

بنظرتون یه پیام بدم بهش  مثلا بگم ببخشید دیگ استخدام ندارید ؟ یا بگم دیگ پذیرش شخص جدید ندارید

اعصابم خورد شده جواب نداده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ویروس جدید گرفتیم منو دخترم خیلی نگرانم بچه ها چکار کنمسردرد بدن درد تب سرفه

اول ازهمه بدنتون تقویت کنید که هم دارو زود جذب بشه هم زود مریضی رو دفع کنید واسه تب شبا پیاز بمال ب پا وچندقاچ پیاز اطراف خودت وبچه هات بزار برای پاکسازی وعدم الودگی یه کتری بزرگ ابجوش بزار روگاز داخلش برگ اکالیپتوس بنداز بزارجوش بخوره انشالله که خوب میشید 

پسرم دوست دختر داره واین منو خیلی آزار میده بدم میاد ازین کارها اینقدر دعوا داشیم باهم سر این کل ...

چ اشکالی داره 

فقط باهاش صحبت کن رابطع نباشه 

و اگر باردار بشه چ اثراتی داره

سوقش بده سمت رابطع سالم