2777
2789
بابا هروقت میرم خونشون همه کارارو با خواهر شوهرم میندازن گردن منتقصیر خودمه از اول همه کار کردم براش ...

وایی اسی منم اینجورم اوندفعه دیگه بهش گفتم مادربهم مهلت بده کمرم دردگرفت خودش زدزیرخنده تازه من شام روهم درست میکنم 

گاهی انسانم آرزوست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به شوهرم یاد دادم هر وقت جمعیت زیاده یا میبینه من خیلی دارم کار میکنم الکی صدام میکنه بیا کارت دارم 😂 مثلا جمعیت زیاده همه نشستن من تنهایی دارم ظرف میشورم یهو میگه یه لحظه بیا بعد دیگه میپیچونیم😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

منم اوایل همه کاراشو میکردم

ولی دیدم منو به چشم خدمتکار میبینه ، کلا دیگه نمیرم خونشون

دو سه بار آخر رفتم ، فقط مثل مهمون نشستم و از جام تکون نخوردم

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔
من به شوهرم یاد دادم هر وقت جمعیت زیاده یا میبینه من خیلی دارم کار میکنم الکی صدام میکنه بیا کارت دا ...

چقدر خوبه که شوهرت پشتته

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔
خودت بقیه رو به کار بگیر فلانی میای کمکچی چی جان میای سفره جمع کنیم

واسه من پدرشوهرم خاله زنک ترازمادرشوهرمه میگه عروس بروکمک مادرشوهربعدمیرم تواشپزخونه میبینم مادرشوهرم فقط برنج خیسونده تامن میرم اون میره میشینه بعدکه من کاراموکردم پدرشوهرم میگه عروس یه چای بهم نمیدی بعدپامیشم میگه بی زحمت واسه جاری هاوخواهرشوهرات هم بریز😐😐😐

گاهی انسانم آرزوست
وایی اسی منم اینجورم اوندفعه دیگه بهش گفتم مادربهم مهلت بده کمرم دردگرفت خودش زدزیرخنده تازه من شام ...

وای دقیقا 

منم وقتی زیاد کار بکنم کمرم درد میگیره 

روم نمیشه بهش بگم فک می‌کنه بهونه میارم

خودش خیلی تنبله انتظار داره از اول تا آخر بشینه زمین همه کارارو من براش بکنم

چند وقت پیش داشت از دخترهای خواهرشوهرش تعریف میکرد می‌گفت شام که اومدن خونمون نذاشتن من دست به سیاه و سفید بزنم خودشون همه کارارو کردن

مثلا به در گفت که دیوار بشنوه