2777
2789
ببخشید وارد مسائل شخصیتون میشم . ولی اون ک دوسش دارینم شما رو دوست داره ؟ یا شرایط اینو داره ک بتونه ...

آره دوسم داره ولی وابستشم نیستم ک بگم اگه بره داغون میشم و اینا..

هرچی پیش آید خوش آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره دوسم داره ولی وابستشم نیستم ک بگم اگه بره داغون میشم و اینا..هرچی پیش آید خوش آمد

ع پس اگه اینجوریه ک با نبودش ناراحت نمیشید ولی خب ناراحت ک میشین ولی خب بقول خودتون داغون نمیشین ب نظرم بیشتر ب فکر پیشرفتتون باشین وقت برای ازدواجتون زیاد هستش.

و اینکه گفتین میگن از فامیل زن بگیرین . شما تک فرزند هستین؟

به ایشونم میگن ک باید از فامیل زن بگیری ؟؟یعنی بنظرم اگه یکیتون ازدواج کنه فشار از روی اون یکی برداش ...

نه داداشم از 16 سالگی رل داره و خانوادمم میشناسنش و رابطه خوبی دارن باهم 

فامیلو می‌خوان بندازن به من نوجوون بالغ🫠😅

نه داداشم از 16 سالگی رل داره و خانوادمم میشناسنش و رابطه خوبی دارن باهم فامیلو می‌خوان بندازن به من ...

ماشالا چ داداش فعالی داشتین . ولی اینم بهتون بگم بعضی وقتا خانواده دخترای خوبیو پیدا میکنن بنظرم هیچکدومو ندیده رد نکن.خانوادتون جوری هستن ک بخوان اجبار کنن بهتون؟

ماشالا چ داداش فعالی داشتین . ولی اینم بهتون بگم بعضی وقتا خانواده دخترای خوبیو پیدا میکنن بنظرم هیچ ...

نه بابا اصلا اجباری در کار نیست 

ولی به غریبه اعتماد ندارن و اینا به اون خاطره 

عشق وجود نداره   پس ازدواج با عقل 

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

ازدواجی که پدرم راصی باشه. من سالی که ازدواج کردم پدرم ناراصی بود. مادرم به زورشوهرم داد. الان تودادگاهاپرسه میزنیم

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

با عشق بی نهایت ازدواج کردم ولی الان اینقد عاشق همیم ک داریم کنار هم همه چیزو دوتایی میسازیم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
نه بابا اصلا اجباری در کار نیست ولی به غریبه اعتماد ندارن و اینا به اون خاطره

ع پس بزادر من تو ک خیلی راحتی تا ۳۰ یا حتی بنظرم تا ۳۲ بگرد ببین ادم مناسب خودتو پیدا میکنی یا ن با خیال راحت .

انشالله اونی که باب میلتون هست براتون رقم بخوره❤️