2777
2789
عنوان

نصفه شبی یاد متلک های خانواده شوهر افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 40 پست
یا بچم یکسالش بودقد و وزنش هم خوب بود خداروشکر خواهرشوهرم با زبون بچگونه میومد به بچم میگفت عزیزم تو ...

مطمئن باش این بنده خدا از چیز دیگه ای رنج می‌بره.بچه و پستونک و شیر و قد و وزن بهونس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بی وجدان در کردار و نادونند تو صحبت کردن

دقیقا خیلی خوب توصیف کردی

خیلی دل منو شکستن 

خیلی قضاوتم کردن

خیلی بهم نیش زدن

من واقعا مظلوم بودم 

انگار آتیش دلشون اروم نمیگرفت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مطمئن باش این بنده خدا از چیز دیگه ای رنج می‌بره.بچه و پستونک و شیر و قد و وزن بهونس

الان بچم ۵ سالشه 

و دیگه سالی دو بار میبینمش

گاهی فکر میکنم میگم نکنه حسادت میکرد...

اخه دلیل دیگه ای نداشت 

من انقدر با بچه هاش خوب بودم انقدر منو دوس داشتن

اونوقت این چشم دیدن من وبچمو نداشت

هربار مارو میدید باید خودشو خالی میکرد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من خودمم شبی عصبی شدم همش دخالت میکننشبی از بچه پرسیدن که تنها میره تا ایستگاه یا نهبعد هم هی فضولی ...

نگرانن شاید 

اگه دبستانیه بهتره اجازه ندید تنها بره

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
همونجا میگفتی بله بچه من از همه بچه ها عالی تره .چون من مادرشم

اصلااا بلد نیستم پز بدم

و البته خیلی هم اعتقاد دارم که به هیچ چیزی ننازم چون خدا راحت میتونه عوض کنه 

ایناهم از اخلاقم سواستفاده میکردن

اصلااا بلد نیستم پز بدمو البته خیلی هم اعتقاد دارم که به هیچ چیزی ننازم چون خدا راحت میتونه عوض کنه ...

منم دلم میخاد جوابشون بدم این سری 

باز میگم بزار فکرکنن دردم نیومده تا بیشتر بسوزن😅 

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
بعضی حرفا واقعا مشورت دادنه نه تیکه و کنایه..چرا ما هیچ حرفی نباید بهمون بزنن؟

الان کدوم حرفش مشورت بود؟ 

بچه من قد و وزنش همیشه نرمال بوده وهست 

ولی همیشه میگقتن تو مادر خوبی نیستی توبلد نیستی بچت ریزه 

برای پستونک هم اینکه بگه تو میخوای راحت باشی مشورته؟

بچه ای که رفلاکس داشت و سینه نمیگرفت تنها راهش پستونک بود هرچند خودمم اولین بار پستونک ندادم بهش وبارها براش گفته بودم که من پستونکیش نکردم

ولی باز میگفتن تا منو ناراحت کنن