2777
2789
عنوان

21سالمه اونایی که یه زمانی تو این سن بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 59 پست
راستی خودت برنامه ات واسه آینده چیه؟

سرکار و یه ازدواج خوب 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ سالم که بود عاشق یکی بودم که فکر میکردم حتی بهم فکر نمیکنه اونموقع تو دانشگاه خوب رشته مورد علاقه ام را می خوندم و امیدوار بودم با اون به درآمد بالا برسم تو ۲۱ سالگی بطرز عجیبی همون مرد طبق گفته خودش یادمن افتاد و باهم ازدواج کردیم من دانشجو اون بی پول و کسی دستمون را نگرفت تنهایی زندگی تشکیل دادیم با کلی قرض زندگیمو شروع کردیم و تو هفته اول یه تصادف کل زندگیمونو آشفته تر کرد رفتیم تو فقر مطلق . من هنوز دانشجو بودم. هی چه روزای سختی بود.....

گذشت...

اما الان کنار هم خوشبختیم  و سلامتی. چند سال بعد اون قضایا رفتم با آزمون استخدامی تو اداره دولتی رسمی شدم ولی بعدش از درآمدش خوشم نیومد اومدم بیرون.الان کار مورد علاقه ام را دارم .

در کل با این همه بالا و پایین بهتره بگم با تلاش و صبر به بیشتر آرزوهام رسیدم

۲۰ سالم که بود عاشق یکی بودم که فکر میکردم حتی بهم فکر نمیکنه اونموقع تو دانشگاه خوب رشته مورد علاقه ...

ایول بهتون❤️

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

الان ۲۱ سالمه

از ۱۷ سالگی تا به الان زندگیم طبق خواستم پیش نرفت اتفاقایی افتاد که فکرشم نمیکردم جایی هستم که فکرشم نمیکردم

یسری چیزا نشد یه جاهایی دلم شکست

همش فکر میکنم ۲۵ سالم که شد قراره کجا باشم؟

کارم

محل زندگی

مجردم یا تو رابطم

خوشحالم یا نه

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
🥲الهی بمیرم من ۱۹ سالگی

خدا نکنه عزیزم.شماهم زود ازدواج کردی...ولی من اون موقع ها هیچی نمیفهمیدم 💔

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خدا نکنه عزیزم.شماهم زود ازدواج کردی...ولی من اون موقع ها هیچی نمیفهمیدم 💔

آره اونموقع فکر میکردم دیگه وقتشه الان میفهمم زود بوده برام 

بجاش دوتا دسته گل داری میدونم حس اینو داری ک زندگی نکردی منم همینم ولی باید کنار بیایم 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

ن بابا از اقوام خیلی دوره . پسره خیلی ازم خوشش میاد ببین چجوری ک همه فهمیدن حالا من ب اون بگم پا پس ...

بگو نه و ردش کن

دو ستلم نذارن از خونه بری بیرون بهتر از اینه که با کسی که دوسش نداری بری زیر یه سقف.

چون دو دلی ردش کن

من اصلا و اصلا فکرشو نمیکردم ک روزگار این روشو بهم نشون بده 

همش میگم ای کاش همه چیز خواب بود بیدار میشدم و همون دختر دبیرستانی پر ذوق و شوق ۱۷ساله بودم

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

تو 21سالگی خیلی شاد و سر زنده بودم غافل از اینکه  دنیا چ خوابایی برام دیده 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

کلا از اولش هم زیاد به سر کار رفتن فکر نمی‌کردم ولی اره خیلی بهتر از اون چیزی که میخاستم شد شاید یک جاهاییش درست نبود اما خدا خوبشو برام خاست 

شاید تازگیا دارم به سر کار رفتن فکر میکنم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آره اونموقع فکر میکردم دیگه وقتشه الان میفهمم زود بوده برام بجاش دوتا دسته گل داری میدونم حس اینو دا ...

اره دقیقا حسم همینه💔

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم