2777
2789
عنوان

21سالمه اونایی که یه زمانی تو این سن بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 59 پست
چقدر خانواده ها متفاوتن! من ۱۸ سالم بود اولین خواستگار که تلفن زد مادربزرگم اومد خونمون عربده کشی که ...

برو واقعا از داشتن همچین خانواده ایی شکر کن خیلی حسرت ی همچین خانواده هایی و دارن یکیش من. الان مجردی ؟ راضی ک توی ۱۸ سالگی ازدواج نکردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ۲۱سالمه.ارزو داشتم دکتر بشم درسمم خیلی خوب بود ولی خانوادم جلومو گرفتن و با ازدواج به این رویام پایان دادم💔الان دوتا بچه دارم  

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

همه چیز خیلی خیلی بهتر از اون چیزی که فکرش رو می‌کردم پیش رفت. از لحاظ تحصیلی، اشتغال، درآمد، ازدواج، بچه‌دار شدن…

اون موقع خیلی دوست داشتم که زود ازدواج کنم، اما نهایتا سی سالگی ازدواج کردم و الان می‌گم چه خوب شد که زود ازدواج نکردم.

امیدوارم واسه شما هم نرم و آروم پیش بره.

من دارن کم کم میشم ۲۴،سال ،نمیدونم چطوری یگم اما از ۲۰ به بعد عین برق و باد سریع گذشت ،نفهمیدم دارم چه غلطی میکنم ،اصلا انتظار چنین جایی رو نداشتم ،چون اون موقع تو رابطه بودم و خیلی همو دوست داشتیم خیلی یهویی بهم خورد ،همه برنامه هام بهم خورد و تا یه مدتم حالم خوب نبود و...... خیلی چیزای دیگه

یک سری از اتفاقات زندگی غیرمنتظرست ،البته من کات کردنمون رو نمیگم،منظورم به چیزای دیگست 

اگه قرار باشه نصیحتت کنم اینه که از دوست و رفیق بازی هیچی درنمیاد و فقط و فقط رو پیشرفت خودت تمرکز کن

منم این احساسات رو تجربه کردم ولی ممکنه به چیزای بهتری برخورد کنی خودم آرزوم بود مهندس زمین شناس بشم ...

درسته 

خدا خودش بهتر میدونه 

امیدم به خودشه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
الان ۲۱سالمه.ارزو داشتم دکتر بشم درسمم خیلی خوب بود ولی خانوادم جلومو گرفتن و با ازدواج به این رویام ...

مگه چندسالگی ازدواج کردی ک الان دوتا بچه داری ولک؟

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خداستگارت کیه؟ از اقوام نزدیکه؟ مورد اعتماده که بخوایی بهش بگی از خیرت بگذره و کسی نفهمه یا نه

ن بابا از اقوام خیلی دوره . پسره خیلی ازم خوشش میاد ببین چجوری ک همه فهمیدن حالا من ب اون بگم پا پس بکشه؟

الان بابام میگه تا فردا صب فکراتو بکن بگو میخوای چی بگی اره یا ن 

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

😂😂 حالا خیلی مونده تا خواسته هام پسرم الان یسالشه بکم از ابو گل در امده دلم میخاد یکاری بکنم چمیذو ...

خدا گل پسرتو برات حفظ کنه😍 

آرایشگری خیلی بهتر از خیاطی هس از لحاظ درامدی 

دانشگاه زمان بره

ولی خوب تو این دوره که همه یه لیسانس دارن خوبه بری

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
من دارن کم کم میشم ۲۴،سال ،نمیدونم چطوری یگم اما از ۲۰ به بعد عین برق و باد سریع گذشت ،نفهمیدم دارم ...

منم دقیقا ترسم اینجاس که یهو چشمامو باز کنم ببین چندسالی گذشته 

هیچی به هیچی 

هنوزم دیر نشده ،میتونید درستونو ادامه بدین عزیزم

اره خیلی دوس دارم همسرمم پشتمه میگه تو بخون  قبول شوبچه هارو میزارم مهد ولی با دوتا بچه کوچیک فکر میکنم محاله .شاید اگه یکم بزرگ بشن بخونم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم