2777
2789
عنوان

تبعیض بین برادر شوهر و همسرم واییی خدا مخم داره سوت میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 66 پست
الاهییی عزییزم، واقعا سخته آدم جیگرش برای مردش خون میشه وقتی میبینه با خستگی میاد خونه مادرش دم در ...

من نفرینشون کردم و امیدوارم بزودی جوابشو بگیرن.

هرچند هزارتا بدجنسی دیگه هم دارن...

جاری هام ۴۰نفرمهمون می یارن خونمون یه هفته می م می می مونن.هرفصل....کل پس پس اندازمون می ره به باد....

اختلاف می ندازن خونمون.

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تاپیک قبلی تو داشتم می‌خوندم.میگم بااین وضعیت بازم تو پذیرایی از قوم شوهر ،شوهرت بهت گیر میده؟

کدوم تایپیک عزیزم؟ یادم نمیاد 😅ببخشید یکم بهم ریختم ، 

گیر دادن که کلا گیر میده سر خیلی چیزا اما من دوسش دارم و دیگه چیکار کنم همه که کامل نیستن🥲

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
کدوم تایپیک عزیزم؟ یادم نمیاد 😅ببخشید یکم بهم ریختم ، گیر دادن که کلا گیر میده سر خیلی چیزا اما من ...

عزیزم اشتباه شد تاپیک شما نبود😅تاپیک اون خانم که تو امضاش نوشته مادرم کعبه...خوندم فکر کردم برای شماست

اسی نمیخواستم ناراحتت کنم پدرم 600متر زمین بهترین نقطه شهر داشت داد به سه تا پسرش نفری 200متر ما دخ ...

پدربزرگ خودمم حیاتشو داد سه تا‌پسرا واسه خودشون خونه ساختن اونم ویلایی خودشم بنده خدا مثل کارگر واسشون با فرقون سیمان ماسه آورد، 

پدرشوهر من حالا برعکس پدر شما حق دختر و پسرارو برابر داده، به هر دختر ۱۰۰ تا درخت گردو و یه باغ داده ، 😑

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
پدربزرگ خودمم حیاتشو داد سه تا‌پسرا واسه خودشون خونه ساختن اونم ویلایی خودشم بنده خدا مثل کارگر واسش ...

والا ما که حق برابر نخواستیم، خوش بحال خواهرهای شوهرت

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
من نفرینشون کردم و امیدوارم بزودی جوابشو بگیرن.هرچند هزارتا بدجنسی دیگه هم دارن...جاری هام ۴۰نفرمهمو ...

وا😐 به نظرم یه فکر جدی بکن، یعنی چی؟ نگه کاروانسراس

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

عزیزم بخدا خانواده شوهر منم همینن برادر شوهرم و خواهر شوهرم به نوبه ی خودشون یه ضرر مالی به پدرشوهرم زدن ولی شوهر من هیچ توقعی ازشون نداشته بااین حال پدرشوهرم بیشتر هوای اون دوتا بچشو داره شوهرمن سال تا سال نبینن  دلتنگ نمیشن ولی اون دوتا هرروز خونشون درحال بخور بخور غارتن

من این همه اعصاب خوردی کشیدم ورم معده گرفتم تو اشتباه منو نکن درست میشه ان شاالله من دیگه  همیشه به خودم امیدواری میدم میگم خدا برامون جبران میکنه

شاید فک میکنن شوهر شما از پس زندگیش برمیاد ولی اون نه

چی بگم، خداییش آخه وقتی میگن تمام درآمدت نصف مال ماست ، نصف دیگش رو اول هزینه هارو کم کنید بعد بین خودتون دوتا دوباره نصف کنید ... چرا فکر میکنن میتونه ، ؟؟!!!

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️