2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20108 بازدید | 302 پست
آره بازم بگینتو مثال هایی که زدین هردو دختر با پدرشون مشکل داشتن؟

اکثر موردها که فرار می کنند باخانواده مشکل دارن مورد دوم یادم نیست چون مال خیلی سال قبل وشروع به کارم توحرم بود 

دومی هم سر رابطه با دوست پسرش وجدایی والدین ازهم باپدر دچار تنش بیشتر بود 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو عادت به پریدن داری. اگر میدونستم اینقدر درک پایینی داری ، هیچوقت درخواست دوستیت رو قبول نمیکردم ک ...

بدو برو سرت تو کارع خودت باشه تاپیکتو نگاه کردم راجب یه کاربر دیگه هم که اومدی تاپیک زدی بعد ب من میگی دروغگو؟

واقعا تاسف داره حتما برو درمان شو 

متاهل🩷🍃
😂روانپریش معنیش خیلی از بیشعور بدترهمریضیه تو کاملا غیر قابل درمان باز شعورو میشه درستش کرد

نه اتفاقا. 

بیشعوری باخودش گستاخی میاره و قابل درمان هم نیست. 

تونستی خودت رو درمان کن. 😂

پس بیخود کردی درخواست دوستی دادی و پیگیر بودی. حتی الان هم همه پیام هات رو دارم.

پیگیر حالت بودم بدبخت 😂

خودت گفتی درخواست بده حرف بزنیم 

اومدم پرسیدم چیشده و خودتو ناراحت نکن و اینا غیر این چیز زیادی نبوده روانپریش

متاهل🩷🍃
پیگیر حالت بودم بدبخت 😂خودت گفتی درخواست بده حرف بزنیم اومدم پرسیدم چیشده و خودتو ناراحت نکن و اینا ...

آخی خوشبختی داره از سر و روت میباره. 

من به تو گفتم درخواست بده حرف بزنیم !!! 

چرا اینقدر راحت دروغ میگی؟؟ 

میگم دیگه حتی شعور این رو نداشتی که حرف هایی رو که تو خصوصی بهت گفتم و از من حرف کشیدی ، اینجا مطرح نکنی. 

دیگه چی میتونم بهت بگم؟؟؟ 

از نسبت دادن دروغ خیلی آزرده میشم. این خانم سر یه کاربر دیگه خودش به من درخواست دوستی داده بود و از ...

بیا بیرون از تاپیک ببین ارزش داره وقت بذاری یا نه؟یه وقتایی اگه بیشتر بمونی بیشتر آلوده میشی بیا بیرون اینجا نمیتونی اون انرژی منفی که گرفتیو به مثبت تبدیل کنی...بیا بیرون

بیا بیرون از تاپیک ببین ارزش داره وقت بذاری یا نه؟یه وقتایی اگه بیشتر بمونی بیشتر آلوده میشی بیا بیر ...

تو چه ساده ای دقیقا داری کاری که چند وقت پیش من انجام دادمو انجام میدی خواهر

منم دقیقا تو یه تاپیک رفتم این خانوم دقیقا همینطوری پریده بود به یکی دیگه برگشتم باهاش دقیقا عین شما حرف زدم حتی تو خصوصی پیگیر حالش شدم و کلی باهاش حرف زدم که ارزش نداره و غیره

ولییییییی الان میبینی که!

متاهل🩷🍃