2777
2789
عنوان

شما بودین با خواهرشوهری که س ل ی طه بازی درمیاره چطور برخورد میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 44 پست
نه نیومد.ولی دوبار زنگ زد مادرشوعرم از صحبتای مادرشوهرم فهمیدم میپرسه ما هنوز هستیم یا رفتیم خونه خو ...

انشاالله که دیگه شرش کم میشه از سر زندگیتون.یا روش نمیشه یا از پررویی خودش هرچی که هست دیگه کاری به کارتون نداشته باشه.یه شعری هست میگه: یک دم نشد که بی سر خر زندگی کنیم...

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
حالا مادرشوعر من گیر داده پنجشنبه با دخترم میایم خونتون که فیلم عروسیتونو ببینیم.نمیدونم چطور بگم دو ...

اگه میخوای حرف نزنی باهاش بخاطر کارش بپیچون.یا فیلم رو ببر خونه مادرشوهرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا مادرشوعر من گیر داده پنجشنبه با دخترم میایم خونتون که فیلم عروسیتونو ببینیم.نمیدونم چطور بگم دو ...

اسی قبل از اینکه زنگ بزنی چند بار با خودت تمرین کن

رک بگو هنوز باید دروغ بزرگش ناراحتم و نمی بخشمش

اصلا هم دوست ندارم بیاد خونم

انشاالله که دیگه شرش کم میشه از سر زندگیتون.یا روش نمیشه یا از پررویی خودش هرچی که هست دیگه کاری به ...

رفتیم خونه مادرشوهرم بچه خواعرشوهرم اونجا بود.مادرشوهرم گفت دخترم زنگ زده گفته بچمو بفرستین که مشقای فرداشو ننوشته.شوهر احمق منم گفت خودم میبرمش

آخ که چقد دلم میخواد شوهرم بفهمه کاراش احمقانه است

به زنت دروغ بستن اینه جوابشون؟

خدا رحم کرد هنوز ما بودیم باباش اومد دنبالش بردش

قراره خود شوهرم حرف بزنه با برادراش.الان که شوهرم گیر داده یکی از خونه هارو بفروشیم شاسی بخریم که چش ...

آره دقیقا.بی محلی.انگار اصلا اونجا نیست.اصلا همکلام نشو.تماس چشمی نداشته باش.سر سنگین.ولی نه خیییلی تابلو که بقیه بفهمن.مثله همیشه باش تو جمع فقط نسبت ب اون بی تفاوت باش. ازین به بعدم تورو خدا رک و راست خواسته هایی ک مطابق میلت نیست رد کن.

رفتیم خونه مادرشوهرم بچه خواعرشوهرم اونجا بود.مادرشوهرم گفت دخترم زنگ زده گفته بچمو بفرستین که مشقای ...

میدونی چیزی ک حتما همه جا خوندی و شنیدی که میگن بد خانواده شوهرتونو مستقیم بهش نگین.متاسفانه جواب عکس میده.خواستی بدیهای خواهرشو بگی یجور باسیاست بهش بگو.نذار بفهمه از خواهره بدت میاد وگرنه ناخودآگاه بدتر میکنه.تجربه منم همینه

میدونی چیزی ک حتما همه جا خوندی و شنیدی که میگن بد خانواده شوهرتونو مستقیم بهش نگین.متاسفانه جواب عک ...

ای عزیزم اگه سیاست داشتم همونجا که روبرو شدیم ساکت نمیشدم.منم مثل اون گریه میکردم.قرآن میاوردم.قسم میخوردم.به خدا یه جوری میگفت زن داداش چطور یادت نمیاد خودت گفتی که خودمم باورم شد من بودم که اون حرفو زدم

پناه کاش بدونی چقدر دیگه بدم میاد ازش

قراره خود شوهرم حرف بزنه با برادراش.الان که شوهرم گیر داده یکی از خونه هارو بفروشیم شاسی بخریم که چش ...

فعلا همون صحبت کردن با برادراش بهترین راهه.خونه که حیفه.قبلش با مادرشون صحبت کنه اونو بیاره تو تیم خودش بعد میتونن با برادرا صحبت کنن و انشاالله که اونا هم بگن ماشین حق خودته.اگه اینجوری بشه خییییلی خوبه روی این خواهرش کم بشه .روسیاهی بمونه براش.دستش رو بشه برای همه شوهرتم بفهمه همه‌ش حرفو نقشه ی خودش بوده 

جایی میبینیش باهاش چطور برخورد میکنی؟سلام میدی؟

والا یک ساله کلا با خواهرشوهرام و مادرشوهرم قطع رابطس شوهرم

از بس نشستن چرت گفتن

ندیدمش اصلا جایی بستگی به شرایط داره،اگر نخوام اشتی کنم نه،سلامم نمیکنم

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

پیاممو خوندی؟درباره خواهرشوهر خودم نوشتم؟فک کردم رفتی منم پاکش کردم

آره خوندم عزیزم همون لحظه شوهرم اومد نتونستم جواب بدم.خداروشکر که به خواستتون رسیدین.به شدت عقیده دارم آدمای حسود فقط درجا میزنن مث خواعرشوعرت که هنوز...

حالا خداکنه خواهرشوهرتم از دردسرای .... راحت بشه ولی خدا خودش جای حق نشسته و منتظره دل یکیو بشکنی بدترشو بذاره تو کاسه ات

خدا کنه روزی برسه کسی تو کار و زندگی کس دیگه دخالت نکنه

برا منم خیلی دعا کن پناه.دلم نمیخواد بدجنس باشم و بد کسی رو بخوام ولی سر این داستان با تمام وجود آه کشیدم و امیدوارم این آه من بره و بره و یه روزی یه جایی دامن خواعرشوعرمو بگیره