2777
2789
عنوان

شما بودین با خواهرشوهری که س ل ی طه بازی درمیاره چطور برخورد میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یک ساله قطع رابطم نمیدونی چقد راحتمقبلا هی زنگ‌میزد فضولی میکرد و مزاحممون بود هرجا میخواستیم بری ...

منم این دو سه روزی که از شرش راحتم دارم نفس میکشم و از خدامه تا آخر عمر اینطوری باشم.فقط نگران خونه مادرشوهرمم چون زیاد اونجا همو میبینیم موندم اینبار اونجا دیدمش چطور برخورد کنم باهلش

چقدر سخته.امشب میخواستیم رفتیم خونه مادرشوهرم هر لحظه میترسیدم اونم بیاد از اول تا آخر تپش قلب داشتم

سلام عزیزم خوبی؟چقدر باعث اذیتو آزارت شده.سعی کن برات مهم نباشه خودتو اذیت نکن.یکم زمان بگذره حالت بهتر میشه.ماشین چی شد دیگه کسی حرفی نزد؟

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
ما هم خونه های همدیگه نمیریم.ولی تو خونه مادرشوهرم زیاد میبینیم همو.موندم اینبار دیدمش چطور برخورد ک ...

یه سلام دادن ، همین 

اصلا کنارش نشین ممکنه بع ا یه حرف برات درست کنه، میاد پیشت بشینه پاشو برو جای دیه بشین

منم این دو سه روزی که از شرش راحتم دارم نفس میکشم و از خدامه تا آخر عمر اینطوری باشم.فقط نگران خونه ...

محلش نذار بذار قهر بمونه همچین ادم کثیفی

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

سلام عزیزم خوبی؟چقدر باعث اذیتو آزارت شده.سعی کن برات مهم نباشه خودتو اذیت نکن.یکم زمان بگذره حالت ب ...

قراره خود شوهرم حرف بزنه با برادراش.الان که شوهرم گیر داده یکی از خونه هارو بفروشیم شاسی بخریم که چشم برادر خواهراش دربیاد ولی من اصلا موافق نیستم

به نظرت دیدمش چطور باهاش برخورد کنم؟یه سلام سرد و برم دورتر بشینم خوبه؟

نه نیومد.ولی دوبار زنگ زد مادرشوعرم از صحبتای مادرشوهرم فهمیدم میپرسه ما هنوز هستیم یا رفتیم خونه خو ...

عین خواهر شوهر من شب یلدا هی زنگ میزد چک میکرد رفتیم یا نه.چرا نیومد دوروز پیش مادر شوهر و پدرشوعرم رو شام دعوت کردم خانم ناراحت شده چرا منو نگفته.از اون روزم به مادرش یاد داده تو جبهس.کوفتش بشه مادرش اینهمه پذیرایی که ازش کردم

از خدا بترس کسی که جون بچه هاش به دروغ قسم دادهاین آدم خیلی عوضی تشریف دارهاصلا باهاش همکلام نشوچون ...

به خدا ازش میترسم دیگه چون ممکنه هزار تا حرف دیگه هم بهم ببنده بعدم تو چشام نگاه کنه قسم بخوره که راست میگه

عین خواهر شوهر من شب یلدا هی زنگ میزد چک میکرد رفتیم یا نه.چرا نیومد دوروز پیش مادر شوهر و پدرشوعرم ...

حالا مادرشوعر من گیر داده پنجشنبه با دخترم میایم خونتون که فیلم عروسیتونو ببینیم.نمیدونم چطور بگم دوست ندارم با این بشر صمیمی شم