2777
2789
عنوان

شوهرم پاشد رف اون اتاق جدا خابید نارحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم لباس نخرید وقتی حامله بودم اشکالی نداره بعد ک دنیا اومد مجبوره بخره

برا خونه بند رخت لازم دارم نمیخره همش میگه رو سیسمونی بگو بخرن واقعا من هیچ خرجی نداشتم تا الان براش  نمیدونم چرا انقد طلب کاره ازم  خودم شاغلم تا الان هزاری نگرفتم ازش

اره اما بعدش کلی خرج داره

خب وظیفه اش دیگه. باید قبل عشق و حالش فکر اینجاشو میکرد شایدم مسئولیت پذیر نیست. وگرنه مردی که مسئوایت پدر شدن رو بدوش بگیره این رفتارو ازش بعیدـ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خودتو ناراحت نکن عزیزم 

میدونم حامله ای و وقتی حامله ای هم خیلی احساساتی تر از قبل میشی 

اما خودتو نگران و ناراحت نکن بچه تو شکمت احساستو میفهمه و با ناراحتیت ناراحت میشه 

مردا هم مثل ما رنا گاهی به تنهایی نیاز دارن اما سیایت ندارن ک طوری رفتار کنن ک ناراحتمون نکنن 

سعی کن تو درکش کنی 

چون خرج بچه زیاده ایندش مهمه رالطه جنسیم نداشتین سرکارهم میره خستس اینا همش روش فشار اورده اما سیاست مطرح کردنشو نداره 

برا خونه بند رخت لازم دارم نمیخره همش میگه رو سیسمونی بگو بخرن واقعا من هیچ خرجی نداشتم تا الان براش ...

متاسفانه بی خیال و مسئولیت پذیر نیست یجورایی فراری چون خودتم شاغل بودی انتظار پول نداشتی همینم باعثش شده بنظرم مقصر خودت بودی از اول میختو سفت نکوبیدی. 

خب وظیفه اش دیگه. باید قبل عشق و حالش فکر اینجاشو میکرد شایدم مسئولیت پذیر نیست. وگرنه مردی که مسئوا ...

میدونی ما سالها بود بچه نمیخاستیم شوهرم اصلا نمیخاست برا همه عجیب بود  اما این یسال اخیر خودش کچلم کرد که من سنم میرع بالا و مردم حرف دراوردن و فلان    بعد دقیقا یادمه گفتم حامله م همش میگف سقط کن شرایط خوب نیست

خب وظیفه اش دیگه. باید قبل عشق و حالش فکر اینجاشو میکرد شایدم مسئولیت پذیر نیست. وگرنه مردی که مسئوا ...

من خودم اسنارو میدونم اما باید انقدری بفهمیم ک زنی ک حاملسو نباید اینجوری بگیم ک از شوهر برنجه ک بچه تو شکمش اذیت نشه عزیزم

میدونی ما سالها بود بچه نمیخاستیم شوهرم اصلا نمیخاست برا همه عجیب بود اما این یسال اخیر خودش کچلم ک ...

ینی چی.. واقعا عاقلانه نیست کارش.. ولی بنظرم شماهم دست روی نقطه ضعفاش نزار زیاد کل کل یا بحث نکن گوشی شبا نگیر دستت پیشش.. تا یکم شرایط بهتر بشه بچه دنیا بیاد

من خودم اسنارو میدونم اما باید انقدری بفهمیم ک زنی ک حاملسو نباید اینجوری بگیم ک از شوهر برنجه ک بچه ...

دیگه من کلا حاملگیم با گریه کذشت الانم که دوماه مونده ب زایمانم ادامه داره

من همیشه اروم و مهربونم نمیدونستم یه روزی اینطور میشه

بچتون به دنیا بیاد خوب میشه 

منم وقتی حامله شدم شوهرم گف بنداز 

خرجه زیاده همه چی گرون شده میترسن 

اما بعدش ک بچمون دنیا اومد یه ثانیه هم زمین نمیذاشتش 

خوب میشه زایمان کنی درست میشه