2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43552 بازدید | 588 پست
علاوه بر دیه مهریه هم باید بده، اونم در صورتیه که تازه اعدام نبرن

قشنگ اونجاش دیدم🤣🤣 داشت همین جور میگفت بابام ریخت بعد عصبانی شد خوب شد مهمان بودن اگر نبودن تمام اب هارو میرخت اونجاش مشکل پیدا میکرد اب داغ داغ بود یک بار گفت ای‌یی یک جیغ زد اونجاش داد بالا خواهرم برد تو آشپزخونه دیدم داره روش اب ریخت یک جوری شدم🤣

😐😐😂😂😂😂😂😂😂

منم زرنگ بودم از تو پرده نگاه کردم دیدم خواهرم بردش تو آشپزخونه به خواهرم گفت غلط کردم میسوز میسوز خواهرم گفت حقت اخرش دیدم اونجاش یک زر اورد بیرون رو اونجاش اب ریخت من دیگه نگاه نکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذاتش اینه و مشکلی نمیبینه 

ایشالا ک با خوشی تا اخر عمرشون باهم باشن ولی اگر حرفش شد عمرا همراهش جاییی بره 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
خب اشنباه میکنهبهترع بگه یکی از دوستاش با ماشین زیر بگیره زنشوبعد دیه زنشو بگیزه نصفشو بدع دوستشاینط ...

تو واقعا زنی؟؟؟یکی همین بلارو سر خودت یا خواهر مادرت بیاره خوبه؟؟؟شیطان تو وجودت رخنه کرده ها، خودتو پیش یه روانپزشک نشون بده..

دنیا انقد بی حساب کتاب نیس. بزنی بکشی،دیه بگیری،بعدشم تقسیم کنی؟؟؟شتر در خواب بیند پنبه دانه...

مهریه حق زنه، و تا وقتی مرد خون ب جیگر زن نکنه هیچ زنی ادعای مهریه نمیکنه، یجور پشتوانه اس.اگه زنی باید حالیت شه