2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43555 بازدید | 588 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید لازم باشه تجدید نظر کنید توی انتخاب این ادم به عنوان داماد. اصلا نرمال نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

چند سال ازدواج کردن ولی خواهرم قهر خوب شد بابام ادبش

فکر کردم تهش عقدن. به هر حال خوب شد اینو گفت لااقل مواظبید

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

شوهرمنم اینو گفته،

مرداد اکثراً به حرفی که میزنن فکر نمیکنن 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
فکر کردم تهش عقدن. به هر حال خوب شد اینو گفت لااقل مواظبید

وای هنوز دارم میخندم بابام رفت چای بریز تو یک لیوان آب جوش ریخت نصف بلند شد رفت بالا سرش ریخت اونجاش بدبخت اینقدر جیغ کشید فکر کرد میخواست همه آب بریز به خواهرم گفت غلط کردم از شدت سوختن اونجاشو گرفت بالا خواهرم بلندش کرد برد وای عربده کشید 🤣🤣🤣🤣

وای هنوز دارم میخندم بابام رفت چای بریز تو یک لیوان آب جوش ریخت نصف بلند شد رفت بالا سرش ریخت اونجاش ...

😐😐😂😂😂😂😂😂😂

متاسفانه مشکل روانی داره این حرفی هم که زده رو به احتمال 50 درصد انجام میده

فکر نکنم بابا ادمش کرد  بابام رفت چای بریز تو یک لیوان آب جوش ریخت نصف بلند شد رفت بالا سرش ریخت اونجاش بدبخت اینقدر جیغ کشید فکر کرد میخواست همه آب بریز به خواهرم گفت غلط کردم از شدت سوختن اونجاشو گرفت بالا خواهرم بلندش کرد برد وای عربده کشید 🤣🤣🤣🤣

یه فامیل هم ماداریم به بار بحث مهریه شد خندید گفت من میدم با ماشین زیرش بگیرن زنمو بعد دیشو میدم ارز ...

علاوه بر دیه مهریه هم باید بده، اونم در صورتیه که تازه اعدام نبرن