2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43499 بازدید | 588 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه احه دوران شیردهی هستم دستمم خالیه برم مزوتراپیفقط قرص فیتو زنداداشم میخوره موهای ریز در اورده و ر ...

عزیزم قرص کلسیم هر شب موقع خواب بخور، و روخن کرچک مالیدنی از عطاری بخر بزن رو پوست سرت ۳ساعت بعد بشور.۳بار اینکارو کردی ریزش موت قطع میشه،چ برا شیردهی باشه چ برا استرس،در هفته یک یا دوبار روغن کرچک بزن ۳ ساعت بمونه بعد بشور، من کلا۳بار فرصت کردم زدم کاااامل قطع شد.موهایی ک ریخته بود هم همه در اومد دوباره،فرق سرم کل شده بود مجدد پر شد

انجام دادی برام دعاکن 

خواهرم نزدیک بود سکته کن این چند فقط پیش میخواست خواهرم ببر سفر ترکیه خواهرم نرفت

این کی باشه از دستش بترسین؟؟؟

مگه قانون مرده که میترسین؟؟؟؟

میدونی این جملش جرم داره؟؟؟شکایتش کنید ببینم چی تو سرشه. تا به گوه خوردن بیوفته

بنظرم بابات که ریخت باید همشو می‌ریخت  چهار تا مرد میگفت بیان دوتا دست بگیر دو پا رو باز کنيد بعد بزار جیغ بکشه کتری رو بر می‌داشت همه آب جوش می‌ریخت رو ک ر ش تا عربده میکشده اگر قانون نبود به نظرم باید با تیغ اونجاش میزدید

علاوه بر دیه مهریه هم باید بده، اونم در صورتیه که تازه اعدام نبرن

یه سری مردا عقل ندارن مزه پرونی میکنن بدونه اینکه بهش فکر کنن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏