2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب خودت با قرآن استخاره کنبعد صفحه ای ک اومد رو بزن تو سایت ببین نتیجش چیخ

شوهرم زده سرش از شرکت بیاد بیرون و بره یه کاری یاد بگیره که کل هم شهری هاشون رفتن و وضع مالیشون بهتر شده از طرفی میگه من ۴ ساعت هم با ماشین مسافر بزنم پول شرکت رو بیشتر هم در میارم  

منم نمیتونم قضیه استخاره رو به مامانم بگم سرچیه وگرنه صبح میگفتم خودش می‌گرفت از طرفی آنقدر ذهنم مشغ ...

مسیله مهمیه بیشتر باید عقلانی تصمیم گرفت تا با استخاره..استخاره فقط واسه آرامش دل خودمونه وگرنه به نظرم انقدر آداب داره و مهمه کی بگیره که اصلا شاید درست درنیاد..

مسیله مهمیه بیشتر باید عقلانی تصمیم گرفت تا با استخاره..استخاره فقط واسه آرامش دل خودمونه وگرنه به ن ...

شوهرم میخواد از شرکت بیاد بیرون و بره کار رو از فامیلش یاد بگیره چون کل همشهری هاشون اون کاره هستن و پول و درآمد خوبی داره و شغلی هست که اسم و رسم داره میگه من ۱۳ از شرکت در میارم ۱۲ساعته نمیرسونم با ماشین کار کنم بیشتر در میاد از طرفی خیالم راحته از طرفی استرس دارم اگه یه کمک و هول باشه خیلی پیشرفت میکنیم و شوهرم میگه از خانوادش کمک میگیره برای پول مغازه و لوازم ولی استرسم اینکه باباش از این نگیره به این کمک نمیکنه یه آدم از خدا بی خبره و خدا نشناس که حون به ازرائیل نمیده جوری هست که داره به همه کمک میکنه الا ما اما شوهرم میگه تو کاریت نباشه من میگیرم تا الا کمک کردم بهشون وقتشه اونا کمک کنن تا الا هزار تومن کمک نکردن نوه دار شدن بعد ۲۰ روز اومده اولین نوه از پسر بزرگش رو دیده چه کمکی میکنه  فکر اون چند روزه خواب و خوراک روازم گرفته