2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43514 بازدید | 588 پست

آدم لجبازیه احساس کرده زورکی میخوان ازش مهریه بگیرن واکنش منفی نشون داده جدی نگیرید خب الان اینو گفته دیگه نقشه‌ش برآب شده ضمنا اگه واقعا اذیت شدید و می‌دونید آدم خوبی نیست سریع وکیل بگیرید مهریه رو جوری میذارن اجرا و اموال رو مصادره می‌کنند که پول بلیط ترکیه رو هم باید از خواهرت گدایی کنه ...

هر چند پیشنهاد نمی‌کنم خواهرم الان میخواد مهریه‌شو بگیره خیلی داره اذیت میشه بخاطر بچه‌هاش

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی آقایون اینجوری مثلاشوخی می کنندولی نمی دونندچقدردل همسرشون می شکنه.این شوخی هارودلیل بربی مزگی ...

خیلی البته خیلی خوب شد بابام رو اونجاش آب جوش ریخت نفسش رفت 

من خواستم کچل کنم ولی باشگاه میرم خجالت میکشم اگه کچل کنم چون سرم زشته حالتشازمایش دادم مشکلی نداشتم ...

فیتو رو خواهر من میخوره خیلی خوبه هم بیبی هیر دراورده هم موهاش ضخیم شده

فقط باید مطمعن باشی که اصل باشه

بعدم باید روزی دو تا بخوری بخاطر صرفه جویی روزی ی دونه بخوری جواب نمیده

من خواستم کچل کنم ولی باشگاه میرم خجالت میکشم اگه کچل کنم چون سرم زشته حالتشازمایش دادم مشکلی نداشتم ...

ببخشيد وسظ حرف دو نفر يه چيزي ميگم ميشه اگه اثر کرد به منم بگيد منم اين مشکل رو دارم