2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43555 بازدید | 588 پست
شوخی بود بابا جدی نگیرشوهر من گاهی به من میگه مهریتو بزار اجرا با پولش خونه بخریم🤣

نه وای اگر من کسی نبود چند تا مرد میگفتم پاهاش باز کنید اونجاش آب جوش بریزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چرا انجام نمیدی؟

تازه زایمان کردم نمیشه 

گفت دو ماه بعد زایمان الان دوماه شده

بدنم به شدت واکنش الرژیک داد بعد زایمان این‌حجامتهارو برای درمان اون گفته ولی چون تازه زایمان کرده بودم با طب سوزنی  دردو خارشمو خوب کرد ولی درمانش گقت حجامته

اخه ی درکت میکنمباورت نمیشه کن کچل کردممن احساس میکنم از کبدم باشه تو هم علت ریزشتو پیدا کن

من خواستم کچل کنم ولی باشگاه میرم خجالت میکشم اگه کچل کنم چون سرم زشته حالتش

ازمایش دادم مشکلی نداشتم هم هورمونی هم ویتامین ها

ولی هم ارثیه هم از استرس میاد که من کوه استرسم زندگیم همش شده استرس

میخوام قرص فیتو بگیرم شاید اثر کرد چون چند نفر گفتن تاثیر داشته

تازه زایمان کردم نمیشه گفت دو ماه بعد زایمان الان دوماه شدهبدنم به شدت واکنش الرژیک داد بعد زایمان ا ...

منم یه سری رفتم پیش یه دکتری گفت سرتو باید حجامت کنی ولی اندازه یه سکه میتراشیم برا همین ترسیدم نرفتم سر واقعا یه جوریه ترسناکه🤧

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

خب چرا انجام نمیدی؟

این خالی و کم پشت شدنه م‌هام برا دوسال پیشه 

کم کم کرونا شیردهی دکلزه کردن بعدشم خارش سر باعث شد موهام بریزه و در نیاد جاش

الان نه ماه بارداری و این دوماه ریرش نداشتم که چند وقته دیگه شروع میشه

این خالی و کم پشت شدنه م‌هام برا دوسال پیشه کم کم کرونا شیردهی دکلزه کردن بعدشم خارش سر باعث شد موها ...

دکلره که اصلا مو رو نابود میکنه میسوزونه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من خواستم کچل کنم ولی باشگاه میرم خجالت میکشم اگه کچل کنم چون سرم زشته حالتشازمایش دادم مشکلی نداشتم ...

قرص رو بگیر من دیدم اثرش رو م‌های زنداداشم

به غیر اون مزوتراپی هم میگن خوبه ولی مانی میخاد که من ندارم

مثل خر چند بار دکلره کردم دو سه سال پیش

دور از جون حالا ایشالا بعدا تقویتش کن با همین چیرای گیاهی بعد شیردهی اگه تونستی حجامت اینا هم برو پیش چه دکتری رفتی؟

خواهرم امشب پیش ما مونده هرچی گفت شوخی خواهرم گوش نکرد

به اون داماداتون میگفتین اخه خنگ خدا مثلا ترکیه قتل کنی کاری ات ندارن ؟اونجا میگیرنت تحویل پلیس ایران میدن هم قصاص میشی هم مهریه رنت رو باید بدی به وراث