2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43555 بازدید | 588 پست
نه عزیزم ریزش رو‌قبلا داشتم بعد دیگع در نیومد الان نی نیم دوماهشه هنوز ریزشه شروع نشده اون دیگه واوی ...

علتشو متوجه نشدید؟ یه ازمایش کامل هورمون و تیروئید بده حتما

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه‌ملاکه نیست میخواستم بهش بگم همین جا اگر میتونه بکن تا تیک تیک کنم

شما باید حرفت این باشه که اصلا اینکارو نکنه و زر زیادی نزنه  نه اینکه تو ایران باشه یا خارج ایران 

چه جوریه برا تو گلممن ریزشم کم شده فقط موهای ریخته شدم‌ برنگشنن و خالی سده سرم

من هم ریزش دارم هم سرم خالی شده 

موهام نابودن

هم شکننده شدن هم موخوره هم ریزش

امروز اعصابم خورد شد رفتم کوتاهشون کردم باز

انقدددد کم پشت شدن

شما باید حرفت این باشه که اصلا اینکارو نکنه و زر زیادی نزنه نه اینکه تو ایران باشه یا خارج ایران

خیلی کثیف بود دلم میخواست رو اونجاش آب جوش بریزم تو نامزدی له گریه افتاد تا بخشیدم الان بعد چند سال دم دراورد

علتشو متوجه نشدید؟ یه ازمایش کامل هورمون و تیروئید بده حتما

فکر کنم حساسیت بود چون سرم به شدت میخارید وقتی روسری میپوشبدم

و بدنم کهیر میزد یه وقتایی،کلا بدنم الرژیکه بیشتر تو پوست خودشو نشون میده،ولی بعد زایمان مفصلامم در گیر کرد

طب سننی میگه حجامت کبد و طحال و الرژی انجام بدم خوب میشم

فکر کنم حساسیت بود چون سرم به شدت میخارید وقتی روسری میپوشبدمو بدنم کهیر میزد یه وقتایی،کلا بدنم الر ...

خب چرا انجام نمیدی؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من هم ریزش دارم هم سرم خالی شده موهام نابودنهم شکننده شدن هم موخوره هم ریزشامروز اعصابم خورد شد رفتم ...

اخه ی درکت میکنم

باورت نمیشه کن کچل کردم

من احساس میکنم از کبدم باشه تو هم علت ریزشتو پیدا کن