دوستم گروه زده بود گفتم عضوم کن گفت کار دارم بعدا بگو عضوت کنم ( انقدر نفهمه که خودش عضو نمیکنه باید بهش بگی) بعد منم اعصبانی شدم گفتم نمیخوام ( سر ثانیه سریع جوابمو میداد یعنی عضو کردن انثدر براش کارسازه که کار خانوم مختل میشه؟؟ قشنگ مشخص بود داره سرمیدوعونه منم بهش گفتم خیلی بیخودی و... اونم گفت اخلاقت مزخرفه و نفهم و... گفت بهم بی احترامی کردی منم ترسیدمخاز دستش بدم هعی زنگ های پیام که عذر خواهی کنم امروزم صبح رفتیم ی کافه دوستانه اونم بود بهش گفتم وایسا موقع رفتن باهم بریم دیدم اصلا یجوری از جلوچشمم جیم شد که ندیدم چطوری رفت !!! دید من منتظرشما ولی رفت !!! بازم زنگ زدم جواب نداد . دیگه زیاد از حد داره غد بازی درمیارع انقدر دویدم دنبااش پررو شده
قضیه و به اونیکی دوستم تعریف میکنم میگه این همه ناز اینو اونو میکشی کی ناز تورو بکشه پس؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره