2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43499 بازدید | 588 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اشنباه میکنهبهترع بگه یکی از دوستاش با ماشین زیر بگیره زنشوبعد دیه زنشو بگیزه نصفشو بدع دوستشاینط ...

مهریه بعد فوت به ورثه میرسه . پدر زن و مادرزنش میتونن مهریه بذارن اجرا دهنش رو سرویس کنن 

دامادتون که خیلی ناپختست و حرفهای بدی زده ولی کلا قانون مهریه همه رو روانی کرده زن و مردم نداره...

من کلا با مهریه مخالفم..زنها بخاطر وجود مهریه و دلخوش کنک الکی تو انتخابشون دقت لازمو نمی کنند...اکثرا هم اگه مشکلی باشه نمی تونند مهریه رو بگیرن و چقدر وقت و انرژیشون رو از دست می دن بخاطر دوندگی هاش چقدر حرص و جوش می خورن که بتونن حداقل تا جاییشو که میتونن بگیرن...

آخرم ناراضین و تا آخر عمر حرص می خورن...مردها هم خوباشون تا آخر عمر زیر بار یه دینی هستند که پر از حس بده براشون

بداشونم که بلدن چطور از زیر بار دادنش در برن...

کلا مهریه همرو به جون هم می اندازه و همه یه بغضی دارن بخاطرش

مهریه ی فعلیو بردارن جاش حق و حقوق زن رو بش بدن کافیه 

حق طلاق حضانت حق کار حق خروج از کشور و...

مغز دامادتون خیلی بیماره هاچطور با جزییات ریز به ریز به جنگل و ترکیه و اسید و سووزندن همه چیز فکر می ...

خیلی خواهرم ناراحت شد میخواست خفش کنه الان خواهرم پیش ماست خونش نمیره 

من بیشتر برام عجیبه که چرا و کی به این نقشه با این دقت فکر کرده اخه چیزی نبود که بداهه به نظر برسه

منم موندم یعنی خدا کنه یک طوری بشه اونجاش از وار بیوفته جلو خواهرم زبونشون درآورد که میرم با زنا ترک حال کنم

ببین چقدر از قبل در موردش فکر کرده بوده عوضی

منم موندم یعنی خدا کنه یک طوری بشه اونجاش از کار بیوفته جلو خواهرم زبونشون درآورد که میرم با زنا ترک حال کنم