2777
2789
عنوان

الان سرکارم دیشبم سرکار بودم حقوقم کمه بدنم کشش نداره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم پول؟چون مجردم حتی محل کار منو برای وام الویت قرار نمیده میگن الویت با متاهل ها و بچه داره است😔

دقیقا سر طرح منم دارن بازی درمیارن....می‌خوان بفرستنم راه دور الان نزدیک چهار پنج ماهه زیر بار نرفتم....خدا لعنتشون کنه

با هر پولو خونه ای که داری بفروش برو یه کشور دیگه

کشورای دیگه خیلی از اینجا سخت ترن یه چیزی شنیدین شما. دوست من رفت انگلیس هم درس خوند یکی رفا فرانسه یکی المان و سوئد. اخرش برگشتن انقدر اونجا از شما مالیات میگیرن که زیر مالیات غرق میشی. درضمن تا 67 سالگی باید کار کنی عین چییی. نصف حقوقت به مالیات میره تازه تمام خریدات مالیات های سنگین داره. اکثرا میرا برای حفظ ظاهر نمیان من 5 تا از دوستام برگشتن. دکتری تخصصی هم داشتن. تا موقع مرگت باید قسط بدی و مستاجر باشی. 

خاله های منم‌ دوتاشون لیسانس روانشناسی دارن توی شرکت دارویی کار میکنن حقوقشونم خوبه اگر بگردین شاید ...

خانوادم ول نمیکنن فقط چشمشون رسمی بودنم رو دیده هی میگن بمون بمون حقوقت بالا می‌ره اشکم داره درمیاد.

یک لحظه نمیتونن جای من باشن.

خانوادم ول نمیکنن فقط چشمشون رسمی بودنم رو دیده هی میگن بمون بمون حقوقت بالا می‌ره اشکم داره درمیاد. ...

اینو راست میگن‌ چون الان یجوری شده ادم یجایی هم میره اخر ماه میگن دیگه نیا و اصلا بیمه نمیکنن اگر دیدی واقعا جای خوب پیدا میکنی برو